Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Nuoret pohtivat rajoja, oikeuksia ja velvollisuuksia uudessa teematapahtumassa

Lahden kaupunki

Nuoret pohtivat rajoja, oikeuksia ja velvollisuuksia uudessa teematapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2015 klo 09:05
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuortentalo Plazassa Lahdessa järjestetään 3.−5.11. kahdeksasluokkalasille suunnattu Järkee vai ei? -teematapahtuma. Nuoret osallistuvat tapahtumaan luokittain koulupäiviensä aikana. Mukaan on ilmoittautunut 11 koululuokkaa.

Tapahtuman rastipisteillä nuorten kanssa käsiteltäviä aiheita ovat päihteet, seksuaalinen kaltoinkohtelu, sosiaalisessa mediassa käyttäytyminen, talous, ilkivalta ja kiusaaminen. Aiheiden läpileikkaavat teemat ovat nuoren omat rajat, oikeudet ja velvollisuudet.

Pilottikokeiluna järjestettävän Järkee vai ei? -teematapahtuman aiheet ovat nousseet esiin nuorisotyön kentältä ja siellä toimivien tahojen keskuudesta. Teematapahtumaa kehitetään ja sen jatkosta päätetään osallistujilta kerättävän palautteen perusteella.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Lahden kaupungin nuorisopalvelut. Yhteistyökumppaneina ovat Monon Side ry, Helmi säästöpankki, Nuorten exit, Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku, Lahden kaupunginkirjasto ja Lahden seudun liikenne.

Lisätietoja

Anna Sillanpää
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Psykososiaalisen tuen yksikkö Domino
p. 044 716 1579
anna.sillanpaa@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs