Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Nastolan Rakokiven palvelu- ja liikekeskuksen suunnitteluun voi osallistua verkkokyselyyn vastaamalla

Lahden kaupunki

Nastolan Rakokiven palvelu- ja liikekeskuksen suunnitteluun voi osallistua verkkokyselyyn vastaamalla

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2016 klo 16:27
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nastolan Rakokiven liike- ja palvelukeskuksen alueelle on tekeillä asemakaavan muutos. Alueen kehittämiseen voi osallistua vastaamalla verkossa karttakyselyyn, jolla selvitetään Rakokiveen liittyviä parannuskohteita ja toiveita. Kysely on avoinna 17.8.–11.9.2016 välisen ajan osoitteessa https://maptionnaire.com/fi/1646.

Kyselyssä pyydetään merkitsemään kartalle nykyiseen ympäristöön liittyviä vahvuuksia ja heikkouksia sekä parannusehdotuksia. Kommentteja ideoita toivotaan erityisesti Rakokiven alueen asukkailta, maanomistajilta ja yrittäjiltä. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5–15 minuuttia. Kyselyn toteuttaa Lahden kaupungin maankäyttö ja aluehankkeet -yksikkö. Saatuja ideoita ja palautteita hyödynnetään Rakokiven palvelu- ja liikekeskuksen kaavoituksessa. Alueelle laaditaan kaavaluonnoksia syksyn 2016 aikana.

Kaavatyön tavoitteena on mahdollistaa Rakokiven kaupallisten palvelujen kehittäminen, hyvä saavutettavuus ja asumisen lisääminen. Lisäksi halutaan parantaa liikkumista alueella sekä luoda viihtyisä ja omaleimainen alue siellä asuville ja asioiville. Aluetta kehitetään yhteistyössä elinkeinoelämän edustajien ja kiinteistöomistajien kanssa.

 

Lisätietoja

Lahden kaupunki
tekninen ja ympäristötoimiala, maankäyttö ja aluehankkeet

kaavoitusarkkitehti
Marja Mustakallio
puh. 050 387 8708

vuorovaikutussuunnittelija
Henrik Saari
puh. 040 416 3820

etunimi.sukunimi@lahti.fi

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs