Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Nastolan alueen asukkailta kysytään palveluista ja vaikutusmahdollisuuksista

Lahden kaupunki

Nastolan alueen asukkailta kysytään palveluista ja vaikutusmahdollisuuksista

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2016 klo 08:35
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki selvittää asukkaiden mielipiteitä Nastolan alueesta ja sen palveluista vuoden 2016 alusta tapahtuneen kuntien yhdistymisen jälkeen. 600 satunnaisesti valittua Nastolan alueen asukasta saa lähiaikoina kirjekyselyn, jossa pyydetään arvioimaan nykyisen kotikunnan sekä Nastolan alueen palveluiden laatua ja toimivuutta, tyytyväisyyttä asumiseen, asuinympäristöön ja kuntien yhdistymiseen sekä asukkaiden osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksia.  

Kyselytutkimus on tärkeä osa kaupungin ja Nastolan alueen kehittämistä sekä maaseutuvaikutusten arviointia. Uuden kaupungin päättäjät saavat tietoa ja palautetta alueellisesta asukastyytyväisyydestä sekä siitä, millaisena asukkaat pitävät nykyistä palvelutasoa. Samalla kaupunki pystyy suuntaamaan tulevaa toimintaansa vastaamaan entistä paremmin asukkaiden tarpeita ja kokemuksia.

Kuntapalvelujen tutkimusta on tehty Nastolan alueella aikaisemmin vuosina 2011 ja 2015. Seuraavan kerran kyselytutkimus tehdään vuonna 2017.

Tutkimuksen toteuttaa Lahden ammattikorkeakoulu. Kyselyn tulokset julkistetaan joulukuussa 2016.                                    

 

Lisätietoja:

Tutkimuspäällikkö Sari Alm, Lahden kaupunki, p. 050 398 5162, sari.alm@lahti.fi
Aluekoordinaattori Tia Mäkinen, Lahden kaupunki, p. 044 769 8695, tia.makinen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs