Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Mummo vaihtuu Lappeenrannan kaupunginteatterissa

Lappeenrannan kaupunki

Mummo vaihtuu Lappeenrannan kaupunginteatterissa

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginteatterin suosittu komedia Mummo jatkaa seikkailujaan uusin voimin. Sairaustapauksen vuoksi Mummon pääroolissa esiintyy 20.1. alkaen Rauni Jakobsson. 

Jakobsson on näytellyt Lappeenrannan kaupunginteatterissa 1975–76 ja sen jälkeen Kouvolan teatterissa. Jakobsson sijaistaa mummona Marja-Liisa Ketolan. Mikko Kaukolammen dramatisoiman näytelmän muissa rooleissa esiintyvät Jussi Johnsson, Sanna Kemppainen, Samuli Punkka ja Jarno Kolehmainen. 

Anni Nykäsen sarjakuvaan perustuva komedia Mummo sai ensi-iltansa pienellä näyttämöllä 21. marraskuuta. Mummo on kiinnostanut yleisöä ja saanut lipunostajat hyvin liikkeelle. Jäljellä olevista esityksistä tilaa on ainoastaan kahteen helmikuun näytökseen 10.2. klo 19 ja 24.2. klo 19. 

Teatterilippuja voi varata ja ostaa kaupungintalon Asiakaspalvelukeskus Winkistä. Lippuja on saatavilla myös Lippupisteen toimipaikoista kautta maan ja verkkokaupasta lippu.fi. Lippupisteen myyntipisteet Lappeenrannassa ovat Anttila ja K-Citymarket. Teatterin ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä. 

Asiakaspalvelukeskus Winkki

Villimiehenkatu 1 (kaupungintalolla)
ma−ke klo 8−16, to 8–17, pe 8–16, puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi 

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs