Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » MUKKULAN KARTANON RAKENNUSTEN PERUSKORJAUS JA PUISTON KUNNOSTUS v. 2014

Lahden kaupunki

MUKKULAN KARTANON RAKENNUSTEN PERUSKORJAUS JA PUISTON KUNNOSTUS v. 2014

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2014 klo 10:55
Julkaisija: Lahden kaupunki

Mukkulan kartanon rakennuksia  peruskorjataan ja ympäröivä puisto kunnostetaan kuluvan vuoden aikana.

Rantasauna ja Tiilimestarin talo peruskorjataan täydellisesti  sekä Porttirakennus ulkopuolisilta osiltaan lokakuun loppuun mennessä.

V. 2013 aloitetut Päärakennuksen kunnostustyöt sekä puistoalueen viemärien peruskorjaustyöt  tehdään valmiiksi kevään ja kesän aikana.

Rakennusten peruskorjaus- ja kunnostustöiden rakennuttajana  toimii Lahden kaupungin tilakeskus / kunnossapitoinsinööri Harri Haara, p. 050 559 4222, pääsuunnittelijana Arkkitehdit Oy Latva ja Vaara sekä peruskorjaustöiden pääurakoitsijana Mur-Mar Oy/ vastaava työnjohtaja Kalle Mäkelä, p. 0400 499 414.

Kartanopuiston viime syksynä aloitetut kunnostustyöt saatetaan loppuun kuluvan vuoden aikana.

Puiston rakennuttajana  on Lahden kaupungin Kunnallistekniikka / Hannu Neuvonen, p. 050 559 4185, suunnittelijana Sito Oy ja viherurakoitsijana Lahden Seudun Kuntatekniikka Oy.

Rakennuskohteet ja suuri osa puisto-aluetta aidataan työmaa-alueeksi huhtikuun alusta syyskuun loppuun saakka. Työmaa-alueella liikkuminen  joudutaan estämään henkilöturvallisuussyiden vuoksi. Aidatun työmaa-alueen ulkopuolella liikkuminen on sallittua. Uimaranta on uimareiden käytössä normaalisti, ainoastaan työmaa-aita rajoittaa auringonottoa nurmialueella. Rannan terassilla ei järjestetä tänä kesänä aiempien vuosien kaltaista toimintaa. Kartanopuistossa sijaitseva koira-aitaus on normaalisti käytössä ja sinne liikennöinti tapahtuu Ritaniemenkadun kautta. Kartanonpuiston alueella järjestetään Summer-Up konserttitapahtuma aiempien vuosien tapaan. Tapahtuman ajaksi työmaa-aidat sijoitetaan tapahtuman vaatimalla tavalla.

Lisätietoja rakennusten peruskorjauksesta ja kunnostuksesta antaa kunnossapitoinsinööri Harri Haara, p. 050 559 4222 ja  puiston kunnostuksesta kaupunginpuutarhuri Hannu Neuvonen, p.  050 559 4185.

 Liite: Kartta työmaa-alueesta.

Tekninen ja ympäristötoimiala

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs