Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Muistutuskutsu: Valtuuston tiedotustilaisuus 5.2. klo 16.30

Lahden kaupunki

Muistutuskutsu: Valtuuston tiedotustilaisuus 5.2. klo 16.30

Kutsu.
Julkaistu: 05.02.2014 klo 10:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tervetuloa Lahden kaupunginvaltuuston tiedotustilaisuuteen 5.2. klo 16.30 alkaen. Tiedotustilaisuus järjestetään kaupunginvaltuuston esittelyhuoneessa, Harjukatu 31.

Tilaisuudessa on esillä sisäilmaongelmista kärsineen Launeen koulun tutkimusraportti ja asiantuntijaselvityksen johtopäätökset koulurakennuksen korjaamisesta.
Selvitystyötä esittelevät ja haastateltavissa ovat Lahden kaupungilta toimitilajohtaja Mauri Koistinen, kiinteistöpäällikkö Jouni Arola ja rakennuttajapäällikkö Leena Pirttilä. Tutkimuksen toteuttaneesta Vahanen Oy:sta läsnä ovat yksikönpäällikkö Sami Niemi, asiantuntija Sami Vuorikoski ja erikoisasiantuntija Ari-Veikko Kettunen.

Tiedotustilaisuudessa esitellään myös kaupunginhallituksen puheenjohtajan Ilkka Viljasen puolivuotisraportti ja kaupunginvaltuuston 10.2. esityslistan asiat.

Tiedote Launeen koulun tutkimuksesta lähetetään klo 14 ja se on julkaisuvapaa klo 16. Tiedotteen yhteydessä toimitetaan selvityksen yhteenveto.

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs