Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Mobiili Föli-lippu toimii myös messulippuna

Turun seudullinen joukkoliikenne

Mobiili Föli-lippu toimii myös messulippuna

Tiedote.
Julkaistu: 19.08.2015 klo 07:37
Julkaisija: Turun seudullinen joukkoliikenne

Turun Messuille voi hankkia pääsylipun ja bussilipun kätevästi samalla Föli-mobiililippusovelluksella. Föli-mobiililippusovellus on kaikissa uusimmissa älypuhelimessa toimiva sovellus, jolla voi ostaa matkalipun Turun seudun joukkoliikenteen Föli-liikenteeseen. Yhdistelmälipun hinta asiakkaalle on 20 euroa, ja se sisältää yhden sisäänpääsyn Turun Messuille ja vuorokauden voimassa olevan Föli-lipun.

Yhdistelmälippu on myynnissä messupäivinä torstaista sunnuntaihin 20.-23.8. Asiakas voi sovelluksessa valita maksutavakseen yhden kolmesta: jälkilaskutteinen iQ-maksu, pankki/luottokorttimaksu tai maksu puhelinlaskulla (Sonera ja DNA). Lippu tarkastetaan puhelimen näytöltä, minkä takia lippu pitää olla ladattu ja aktivoitu puhelimessa ennen bussiin nousemista.

–Föli-sovellus on ensimmäinen toimiva mobiililippusovellus Suomessa. Uusi sovellus on otettu hyvin vastaan, sellaista on selvästi kaivattu. Rekisteröityneitä käyttäjiä on runsaan vuoden aikana kertynyt noin 10 000, kertoo kehityspäällikkö Seppo Kemppainen Turun seudun joukkoliikennetoimistosta.

Föli-sovelluksen on tehnyt Turun seudun joukkoliikenteen tilauksesta turkulainen iQ Payments Oy. Turun Messujen Föli-yhdistelmälippu on tehty yhteistyössä turkulaisen Eventio Oy:n kanssa.

–Olemme toteuttaneet myös Turun Messu- ja Kongressikeskuksen verkkokauppaa ja lipuntarkastusta, kertoo Evention tekninen johtaja Ville Mattila.

–Tämä lisäys Föli-sovellukseen mahdollistaa tulevaisuudessa uusia vastaavanlaisia toteutuksia Turun seudulle Fölin ja sellaisten tapahtumien välille, joissa Eventio on järjestäjänä, sanoo toimitusjohtaja Tuomo Parjanen iQ Payments Oy:stä.

Föli-sovellusta esitellään Turun Messujen Digimaailmassa  to-pe klo 11.15 ja klo 15.45 sekä la-su klo 12.45 ja klo 15.15.

Lisätietoja:

Kehityspäällikkö Seppo Kemppainen, Turun seudun joukkoliikennetoimisto, puh. 050 559 051 
Toimitusjohtaja Tuomo Parjanen, iQ Payments Oy, puh. 0500 528 295

Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja Rusko muodostavat yhtenäisen joukkoliikennealueen, Turun seudun joukkoliikenne Fölin. Fölin alueella on voimassa tasataksa, eli hinta on sama matkan pituudesta riippumatta. Koko alueella on voimassa samat liput, hinnat ja alennusryhmät. 

www.foli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs