Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Mikkelin Kyytineuvon matkojenvälitys alkaa 15.4.2015

Mikkelin kaupunki

Mikkelin Kyytineuvon matkojenvälitys alkaa 15.4.2015

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2015 klo 09:20
Julkaisija: Mikkelin kaupunki

Sosiaali- ja terveystoimen matkojen välitys- ja yhdistelykeskus Kyytineuvo aloittaa toimintansa keskiviikkona 15.4.2015 klo 7. Tähän saakka matkojentilaus tapahtuu Ula-taksikeskuksesta.

Keskiviikosta 15.4. alkaen sosiaali- ja terveystoimen myöntämät kuljetuspalvelumatkat tulee tilata Kyytineuvon puhelinnumerosta 015 194 6000. Tilausnumeroon soittaminen maksaa lankapuhelimella paikallispuhelunmaksun ja matkapuhelimella puhelinoperaattorihinnan.

Kyytineuvo on avoinna arkisin klo 7–17. Kyytineuvon aukioloaikojen ulkopuolella matkojentilaus yhdistyy automaattisesti Kyytineuvon ulkopuoliseen välityspalveluun, jota hoitaa Mikkelin Ulataksi.

Kyytineuvossa asiakkaita palvelevat matkasihteerit. Matkasihteereillä on käytössä matkan tilaajan asiakasprofiili, joka helpottaa ja nopeuttaa matkatilauksen tekoa.

Asiakkaita kuljettavat edelleen samat tutut autot ja kuljettajat.  Kyytineuvon aloittaminen ei vaikuta asiakkaiden kuljetuspalvelupäätökseen myös matkaoikeudet säilyvät ennallaan. Tiketti-kuljetuspalvelukortti toimii edelleen asiakkaan maksuvälineenä omavastuuosuuden ylittävälle osuudelle.

Asiakkaille, joilla on voimassa oleva kuljetuspalvelupäätös, on lähetetty postitse kuljetuspalveluista asiakasohje. Lisätietoja saa soittamalla Kyytineuvoon, p. 015 194 6000, sähköpostilla kyytineuvo(at)mikkeli.fi tai nettisivuilta www.mikkeli.fi/kyytineuvo.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs