Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy aloittaa toimintansa 1.6.2015

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy aloittaa toimintansa 1.6.2015

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2015 klo 00:00
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on käynnistänyt toimintansa 1.6.2015 Mikkelin seudun elinkeinoyhtiö Miset Oy:n ja innovaatio- ja teknologiakeskus Miktech Oy:n fuusion toteuduttua 31.5.2015. Mikkelissä toimii tämän jälkeen yksi kehitysyhtiö.

Uudistuneen Mikkelin kehitysyhtiön keskeinen tehtävä on Mikkelin kaupungin ja Mikkelin seudun elinkeinojen hyvinvoinnin lisääminen ja kaupungin vetovoimaisuuden vahvistaminen.

Uudistuvan kehitysyhtiön syntymisen myötä kehitystyötä voidaan organisoida uudelleen. Esimerkiksi yrittäjyyden ja yritystoiminnan edistäminen on koettu erittäin tärkeiksi, ja niiden tukemista voidaan nyt vahvistaa. Yhtiössä työstetäänkin parhaillaan entisten kehitysyhtiöiden strategioiden pohjalta uutta, toiminnot yhdistävää strategiaa.

Miset Oy:n toimitusjohtaja Kyösti Ylijoki jatkaa yhtiön palveluksessa, kunnes hän siirtyy 1.10.2015 Kiinteistökehitysyhtiö Naistinki Oy:n toimitusjohtajaksi. Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:lle haetaan parhaillaan uutta toimitusjohtajaa, kun Vesa Sorasahi jää eläkkeelle vuoden loppuun mennessä.

Kehitysyhtiö Miksei Oy vastaa täysimääräisesti fuusion jälkeen kaikista Miktechin ja Misetin nimissä olevista sopimuksista ja vastuista. Yhtiö jatkaa em. yhtiöiden toimintoja ja tehtäviä, eikä yhtiön palveluihin tule välittömiä muutoksia. Palveluja tuottavat edelleen samat yhteyshenkilöt kuin tähänkin saakka, ja heidän yhteystietonsa säilyvät toistaiseksi entisellään.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Vesa Sorasahi, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0440 361 609

Hallituksen puheenjohtaja Armi Salo-Oksa, 044 320 6011

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs