Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Mikkelin kaupunginorkesteri kiertää ja striimaa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin kaupunginorkesteri kiertää ja striimaa

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2014 klo 08:58
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

”Striimattu orkesteri kiertää”-hanke helpottaa konsertissa käymistä Etelä-Savossa keväästä alkaen. Mikkelin ammattikorkeakoulun (Mamk) hanke striimaa eli levittää suoratoistona Mikkelin kaupunginorkesterin konsertteja Mikkelissä, Mäntyharjussa ja Kangasniemellä.

Konserttisarjan aloittaa 16.4.2014 klo 19.00 esitettävä Pääsiäiskonsertti Mikkelin Tuomiokirkossa. Ohjelmistossa on silloin J.S. Bachin Brandenburgilainen konsertto No 6 ja G.B. Pergolesin Stabat mater. Tämän konsertin voi nähdä ”suorana” Mäntyharjun lukion kulttuurisalissa ja Kangasniemellä kunnantalon Kangasniemi-salissa.

- Tavoitteena on kulttuuripalvelujen vieminen myös pieniin kuntiin. Sähköisten palvelujen avulla kuluja voidaan säästää ja painottaa silti käyttäjälähtöisyyttä, projektipäällikkö, lehtori Jaakko Pitkänen Mikkelin ammattikorkeakoulusta sanoo.

Sarjan toinen ja kolmas konsertti jaetaan myös nettilähetyksinä. Toinen konsertti on erityinen puitteiltaan ja sisällöltään, ja se on suunnattu nuorille. Nuorten konsertti järjestetään Mäntyharjussa lokakuussa. Sarjan kolmas konsertti on tammikuussa 2015 Kangasniemellä ja se on suunnattu iäkkäämmälle yleisölle.

Helmikuun 2015 loppuun jatkuvan Striimattu orkesteri kiertää -hankkeen konsertit voi myös katsoa suorana netistä osoitteesta www.e-concerthouse.com

Lokakuussa 2013 alkanutta ”Striimattu orkesteri kiertää”-hanketta hallinnoi Mikkelin ammattikorkeakoulu. Mamkin lisäksi hankkeessa ovat Mikkelin kaupunginorkesteri sekä Mäntyharjun ja Kangasniemen kunnat. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.


Lisätietoja

Jaakko Pitkänen, projektipäällikkö, Mikkelin ammattikorkeakoulu, p. 050 312 4980,
jaakko.pitkanen@mamk.fi

Anu Yli-Pyky, kulttuurisihteeri – matkailuvastaava, Mäntyharjun kunta, p. 0400 797 944
anu.yli-pyky@mantyharju.fi

Irene Spännäri, kulttuurisihteeri, Kangasniemen kunta, p. 040 596 4692
irene.spannari@kangasniemi.fi

Nikke Isomöttönen, intendentti, Mikkelin kaupunginorkesteri, p. 050 581 337
nikke.isomottonen@mikkeli.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs