Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Mikkeliläinen Jyri Paasonen ehdolla Vuoden turvallisuustutkijaksi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkeliläinen Jyri Paasonen ehdolla Vuoden turvallisuustutkijaksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 08:30
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkelissä asuva Jyri Paasonen on ehdokkaana Vuoden turvallisuustutkijaksi 2016. Paasosen kanssa tittelistä kisaavat professori Valtteri Niemi Helsingin yliopistosta ja professori Jarno Limnell Aalto-yliopistosta. Palkinnon saaja paljastetaan Finnish Security Awards -tilaisuudessa torstaina 13.10.2016 Helsingin Ritarihuoneella.

Turvallisuus- ja Riskienhallinta -lehden järjestämässä tilaisuudessa palkitaan suomalaisia merkittäviä turvallisuusalan yrityksiä, asiantuntijoita ja tekoja. Yksi palkinnoista myönnetään turvallisuustutkijalle. Vuoden turvallisuustutkijana palkitaan tutkija tai tutkijaryhmä, joka on tutkimustyöllään merkittävästi edistänyt turvallisuuden ymmärrystä ja/tai mahdollistanut uusien turvallisuusratkaisujen kehittämistä.

Vuoden turvallisuustutkijaksi ehdolla oleva Jyri Paasonen toimii yrittäjänä mikkeliläisessä Suomen Turvallisuusosaaminen Oy:ssä, joka on K2 Turvapalveluiden tytäryhtiö. Hän toimii K2 Turvapalveluiden toimitusjohtajana. Paasonen on oikeustieteen tohtori ja turvallisuustutkimuksen dosentti. Hänellä on vankka kokemus turvallisuusalan tutkimuksesta. Hän on toiminut tutkijana empiirisen turvallisuustutkimuksen tutkimusryhmässä Itä-Suomen yliopistossa, osallistunut useisiin merkittäviin turvallisuustutkimuksiin sekä syventänyt turvallisuusasioiden ja lainsäädännön ymmärrystä rikos- ja prosessioikeuden sekä kriminologian tutkimuksen alalla. Hänen yhteiskuntatieteellinen tutkimussuuntansa syventää tärkeällä tavalla koko turvallisuusalan tutkimusta, jossa tekniset tieteet dominoivat. Paasonen on julkaissut useita tieteellisiä artikkeleita, kirjoittanut oppikirjoja sekä ollut mukana useissa turvallisuustoiminnan tutkimus- ja kehittämisprojekteissa.

Mikkeli on edustettuna Finnish Security Awards -tilaisuudessa myös Vuoden turvallisen organisaation kategoriassa: Mikkelin Prisma kilpailee tittelistä Wärtsilän Corporationin ja Meyer Turku Oy:n kanssa. Mikkelin Prismassa johto on nostanut turvallisuuden keskeiseksi hyvinvointi- ja kilpailukykytekijäksi. Työtapaturmien osuus on laskenut Mikkelin Prismassa alle kaupanalan keskiarvon, ja henkilöstön työsuojeluun liittyvät asiat ovat kiitettävän tasolla. Prisma Mikkeli on turvallisuuden osalta yksi Prisma-ketjun lippulaivakohde.

Finnish Security Awards -tilaisuutta ja palkintojen jakoa voi seurata suorana netti-tv-lähetyksenä 13.10. klo 19.25 alkaen osoitteessa http://www.finnishsecurityawards.fi/.

Lisätietoja

Jyri Paasonen, toimitusjohtaja, K2 Turvapalvelut Oy, 045 2573 488, jyri.paasonen@k2turvapalvelut.fi

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@mikseimikkeli.fi

www.turvallisuusosaaminen.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liikeidean arvioinnista alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää yrityksestä www.mikseimikkeli.fi

Suomen Turvallisuusosaaminen Oy on mukana Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n ”Lean startup -ketterä kehittämisohjelma” -hankkeessa. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin aluekehitysrahasto, Mikkelin kaupunki ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs