Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Mihin käytetään Demokratiapalkintosumma?

Lappeenrannan kaupunki

Mihin käytetään Demokratiapalkintosumma?

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2014 klo 13:01
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin asukastoiminta, Asukkaiden Lappeenranta, palkittiin 14.10.2014 joka toinen vuosi jaettavalla Oikeusministeriön Demokratiapalkinnolla. Kunniakirjan lisäksi Asukkaiden Lappeenranta -toiminta sai palkinnoksi 2.500 euron suuruisen palkintosumman.

Mihin palkintosumma käytetään?

- Haemme nyt sähköisellä kyselyllä Asukkaiden Lappeenranta -toiminnan saamalle palkintosummalle käyttökohdetta, kertoo Pia Haakana, Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö. – Haluamme kysyä aktiivisilta asukastoimijoilta, mihin he haluavat kohdistaa tämän asukastoiminnan saaneen palkintosumman?

Kysely on kohdistettu Asukkaiden Lappeenranta -toiminnan alue- ja kaupunkiraadeille sekä Lappeenrannassa toimiville asukas- ja kyläyhdistyksille, Haakana jatkaa.

Ajatuksia palkintorahan käyttötarkoitukselle haetaan toiminnalle tai hankinnalle joka muun muassa edistäisi asumisviihtyvyyttä tai yhteisöllisyyttä tai palvelisi mahdollisimman suurta joukkoa lappeenrantalaisia. – Summa ei itsessään ole suuren suuri, mutta haluamme osoittaa Asukkaiden Lappeenranta -toiminnan saaman palkintosumman sille joukolle kenelle se kuuluu eli kaupungin asukkaille, Pia Haakana kertoo kyselyn taustoista.

Kysely on avoinna sunnuntaihin 16.11.2014 saakka. Lappeenrannan kaupungin lähiötoimikunta päättää palkintosumman 2500 euroa käyttökohteesta annettujen esitysten perusteella kokouksessaan 26.11.2014. Palkintosumma tulee käyttää kuluvan vuoden aikana.

Lisätietoja:

Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, Lappeenrannan kaupunki, puh 040 5494 740, pia.haakana@lappeenranta.fi

http://www.lappeenranta.fi/news/Lappeenrannan-asukastoiminnalle-valtakunnallinen-demokratiapalkinto/24537/835d2d92-3692-4c50-9908-4674bc37725f

http://oikeusministerio.fi/fi/index/ajankohtaista/tiedotteet/2014/10/demokratiapalkintojaettiinlahidemokratianedistajille.html

 

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs