Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Merkittäviä liikennejärjestelyjä Vesijärvenkadulla ensi viikolla

Lahden kaupunki

Merkittäviä liikennejärjestelyjä Vesijärvenkadulla ensi viikolla

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2014 klo 11:11
Julkaisija: Lahden kaupunki

Viikko 22 (26.5.–1.6.2014) tiivistetysti

- Vesijärvenkadulla tehdään liikenteeseen huomattavasti vaikuttavia kaistajärjestelyjä. Kiertoreittejä suositetaan käytettäväksi.

- Kevyt liikenne, kuten viikolla 20

- Työvaiheista jatkuvat Mannerheiminkadun bussipysäkkien reunakivien asentaminen ja liikennevaloristeyksen muutostyöt sekä asemapihan kuivatuksen ja Asemapäällikön talon luona tukipenkereen rakentaminen.

Liikennejärjestelyt viikolla 22
Vesijärvenkadulla keskiviikosta alkaen käytössä vain kaksi kaistaa

Maanantaina 26.5. aloitetaan Vesijärvenkadulla Matkakeskuksen sillan keskituen porapaalutusta valmistelevat työt. Osana tätä työvaihetta suljetaan keskiviikkona 28.5. noin klo 9.00 Vesijärvenkadun sisemmät kaistat molempiin suuntiin kokonaan liikenteeltä. Käytössä säilyy edelleen yksi ajokaista molempiin kulkusuuntiin.

Järjestelyt tulevat vaikuttamaan merkittävästi Vesijärvenkadun ajoneuvoliikenteeseen ja odotettavissa on ruuhkaa. Työmaan kiertäviä reittejä (kts. karttakuva) suositetaan käytettäväksi. Upon sillan kautta kulkeva kiertotie soveltuu myös raskaan liikenteen käyttöön.

Ajoneuvoliikenteen kannattaa Vesijärvenkadulla huomioida tiepinnan epätasaisuus tehtyjen kaapeliputkitusten jäljiltä. Työmaa-alueella valitsee 30 km/h nopeusrajoitus.

Työvaiheet viikolla 22
Mannerheiminkadun kaistajärjestelyt jatkuvat ja ponttaus päättyy

Mannerheiminkadun ja Rautatiekadun liikennevaloristeystä siirretään rakentamisen yhteydessä lähemmäs Oikeustaloa. Sekä työt että kaistajärjestelyt risteysalueella jatkuvat edelleen. Tulevanviikon aikana Rautatienkadun ja Vesijärvenkadun kiveyksiä aletaan asentaa paikoilleen. Polkupyörätunnelin turvallisen rakentamisen mahdollistava ponttaustyö on nyt saatu lähes valmiiksi. Seuraava työvaihe on seinän ankkurointi, josta ei aiheudu suurta meluhaittaa.

Viikolla 22 jatkuvia työvaiheita ovat uudelleen sijoitettujen bussipysäkkien reunakivien asennus ja liikennevaloristeyksen muutostyöt Mannerheiminkadulla, sekä kuivatusjärjestelmien rakennustyö Rautatieaseman piha-alueella ja Mannerheiminkadulla. Myös Asemapäällikön talon kohdalle tulevan tukipenkereen rakentaminen jatkuu edelleen Vesijärvenkadulla.

Lisätietoja rakennustöistä ja työvaiheista

Matkakeskuksen työmaa-alueella tehdään samanaikaisesti myös muita rakennus- ja asennustöitä usean eri urakoitsijan toimesta.

Viikolla 22 toteutettavien eri työvaiheiden yhteyshenkilöt ja yhteystiedot:

Kadunrakennus:
Matkakeskuksen allianssi
Mauno Juola
0400 409 524

Johtosiirrot
Empower Oy

Jukka Silenius
044 425 4304

Kaukolämpö
LE Kaukolämpö
Jarmo Tuomi
050 554 6729

Lahden Matkakeskuksen rakentaminen on alkanut. Matkakeskus valmistuu lahtelaisille ja Lahdessa vieraileville syksyllä 2015. Katso lisää hankkeesta:

Lisätietoja ja ajankohtaista tietoa hankkeesta:

WWW lahtiuudistuu.fi/matkakeskus
Facebook facebook.com/lahtiteky
Twitter @lahtiteky ja #matkakeskus

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs