Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Mediakutsu kiinalaiskoululaisten tiede- ja teknologiakesäkoulun päättäjäistilaisuuteen

Turun kaupunki

Mediakutsu kiinalaiskoululaisten tiede- ja teknologiakesäkoulun päättäjäistilaisuuteen

Kutsu.
Julkaistu: 17.08.2015 klo 15:06
Julkaisija: Turun kaupunki

Aika: 19.8.2015 klo 16.30
Paikka: ICT Talo, Joukahaisenkatu 3-5, 1 krs. ruokala

Kutsumme median seuraamaan 10.–22.8. tianjinlaisille koululaisille järjestettävän Finnish Science & Technology Camp -kesäkoulun päättäjäistilaisuutta 19.8. Todistusten jaon lomassa medialla on mahdollisuus haastatella kesäkouluun osallistuneita oppilaita.

Leiri on tarjonnut kiinalaiskoululaisille mahdollisuuden kokea paitsi suomalaista laatukoulutusta myös Suomen puhdasta luontoa.

Kesäkoulun ohjelma on jaettu kolmeen osaan – tiede- ja teknologia, luonto ja kaupunki.

Turussa järjestetetyssä tiede- ja teknologiaosuudessa lapset pääsivät osallistumaan erilaisiin työpajoihin: yliopiston laboratoriossa valmistettiin jäätelöä nestevedystä, ammattikorkeakoulussa rakennettiin lego-robotti ja Aikuiskoulutuskeskuksessa testattiin puu- ja maalaustyötä.

Velkualla järjestetyssä luonto-osuudessa tutustuttiin Suomen luontoon. Ohjelmaa oli monipuolisesti aina marjojen poimimisesta sienestykseen ja erätaitojen opettelusta veneilyyn. Kaupunkiosuudessa koululaiset ovat kiertäneet kaupunkien nähtävyyksiä oppaan kanssa.

Kesäkoulu järjestetään yhteistyössä Turun Seudun Kehittämiskeskuksen, Tianjinin kaupungin opetuskomitean ulkomaan yksikön ja Turun Seudun Tianjinin toimiston kanssa. Turussa leirin toteuttajina ovat Turun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu, Turun Aikuiskoulutuskeskus (Finnway Learning -koulutusvientikonsortio) ja HG-Production Oy.

 

Lisätietoja:
Megumi Hayashi
Elinkeinoasiamies
Turun Seudun Kehittämiskeskus
megumi.hayashi@turku.fi
044 907 5202

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs