Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Mediainfo – kansat kohtaavat kesällä Lahdessa

Lahden kaupunki

Mediainfo – kansat kohtaavat kesällä Lahdessa

Kutsu.
Julkaistu: 18.02.2016 klo 16:16
Julkaisija: Lahden kaupunki

Suomalais-ugrilaisten kansojen seitsemäs Maailmankongressi järjestetään 15.–17.6.2016 Lahdessa. Kongressin pääteema on Suomalais-ugrilaiset kansat – kohti kestävää kehitystä ja paikalle odotetaan noin 500 osallistujaa. Maailmankongressi tulee näkymään Lahdessa muun muassa kulttuuritapahtumina ja sukulaiskansojen kohtaaminen nähdään mahdollisuutena esitellä lahtelaista osaamista.

Tervetuloa tiistaina 23.2. klo 12.00 mediatilaisuuteen kuulemaan maailmankongressin ohjelmasta ja osallistujista. Infossa kerrotaan kongressin merkityksestä, teemoista ja sisällöistä sekä kansainvälisen tapahtuman kaikille avoimesta oheisohjelmasta. Mediainfo on Sibeliustalon saunakabinetissa (4. krs, Ankkurikatu 7).

Maailmankongressin pääjärjestäjä on Suomi-Venäjä-Seura ja tapahtumaa rahoittaa Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö. Kongressin suojelijana ja avaajana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Lisätiedot
viestintäpäällikkö Heini Moisio, p. 050 383 6504
pääsihteeri Merja Hannus, Suomi-Venäjä-Seura, p. 0400 416 353

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs