Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Matka maailman ympäri herättelee kiinnostusta erilaisuutta kohtaan

Lahden kaupunki

Matka maailman ympäri herättelee kiinnostusta erilaisuutta kohtaan

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2014 klo 09:40
Julkaisija: Lahden kaupunki

Matka maailman ympäri -tapahtumasarja tarjoaa nuorille mahdollisuuksia tutustua eri maiden kulttuureihin Lahdesta käsin. Kuluvan vuoden aikana kuusi eri maata saa oman teemapäivänsä. Teemapäivät sijoittuvat kaupungin nuorisotiloihin ja ne järjestetään lauantaisin kello 13–17.

Matka alkaa Suomi-teemalla Nuortentalo Paristosta 22.3. Eukonkannon kultamaan kautta matka jatkuu Kiinaan, jonka kulttuuriin nuoret pääsevät tutustumaan 29.3. Ahtialan nuorisotalolla. Kevään viimeisenä matkakohteena on Meksiko. Sen teemapäivä järjestetään 10.5. Kasakkamäen nuorisotalolla. Amerikan yhdysvaltoihin, Intiaan ja Italiaan matkapasseihinsa leimoja keräävät nuoret suuntaavat syksyllä.

Jokaiseen maahan, sen kulttuuriin, musiikkiin ja ruokiin tutustutaan yhdessä matkaoppaan kanssa. Tavoitteena onherättää positiivista kiinnostusta erilaisuutta ja vieraita kulttuureja kohtaan mielekkään vapaa-ajantoiminnan lomassa. Tapahtumasarjan järjestää Lahden kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja

Hanna Harju
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p.
044 416 3743
etunimi.sukunimi@lahti.fi
www.nuorilahti.net
Matka maailman ympäri Facebookissa

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs