Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Maailman suurin ilmastotapahtuma Earth Hour pimentää Porin

WWF Suomi

Maailman suurin ilmastotapahtuma Earth Hour pimentää Porin

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2015 klo 14:50
Julkaisija: WWF Suomi

Maailman suurinta ilmastotapahtumaa WWF:n Earth Houria vietetään jälleen tulevana lauantaina. Yksityiset ihmiset, yritykset ja ikoniset rakennukset ympäri maailmaa sammuttavat turhat valonsa kello 20.30–21.30 osoituksena huolestaan ilmastonmuutoksesta. Porissa Earth Houria vietetään tänäkin vuonna näyttävästi.

Valot sammuvat muun muassa Raatihuoneelta ja kaupungintalolta, Porin vesitornista sekä taidemuseosta ja keskustan uimahallista. Luontotalo Arkki kutsuu kaupunkilaiset maksutta pimeään näyttelyyn, jota voi ihailla oman taskulampun valossa. Näyttelyn päätteeksi Arkissa voi nauttia kynttiläillallisen kahden euron hintaan.

Myös lukuisat yritykset ja yhteisöt ovat lähteneet mukaan näyttämään valomerkin ilmaston puolesta. Valot sammuvat muun muassa Keski-Porin ja Teljän kirkoista sekä Porin ortodoksisesta kirkosta, IsoKarhun, Puuvillan, ICCOn ja BePOPin kauppakeskuksista sekä Länsi-Porin ja Mikkolan Prismoista. Lisäksi kaikissa kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa nautitaan Earth Hourin jälkeisenä tiistaina 31.3. ilmastoystävällinen kasvislounas.

Katso kaikki Porin tapahtumat osoitteesta http://earthhour.fi/tapahtumat.

Lisätietoja:
tiedottaja Kaisa Ryynänen, WWF Suomi, 050 345 5307
www.earthhour.fi

WWF:n Earth Hourissa ihmiset ympäri maailmaa sammuttavat turhat valonsa tunniksi lauantaina 28.3.2015 kello 20.30–21.30 paikallista aikaa. Tänä vuonna Earth Hourin teema Suomessa on maailman suurin kynttiläillallinen. Teeman tarkoitus on herättää keskustelua ekologisesta ruuasta sekä ruuan tuotannon ympäristövaikutuksista, sillä ruoka aiheuttaa ihmisen synnyttämistä hiilidioksidipäästöistä peräti 20 prosenttia – yhtä paljon kuin liikenne.

Earth Hour järjestetään tänä vuonna kansainvälisesti jo yhdeksättä kertaa. Tapahtuman tarkoituksena on innostaa ihmisiä toimimaan ilmaston hyväksi sekä viestiä päättäjille ilmastonmuutoksen torjumisen tärkeydestä. Earth Houriin osallistui viime vuonna yli kaksi miljardia ihmistä 162 maassa, 7000 kaupunkia sekä valtava joukko yrityksiä, oppilaitoksia ja muita yhteisöjä. Suomessa Earth Hour järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2009, ja viime vuonna jo kymmenet tuhannet suomalaiset näyttivät tukensa ilmastonsuojelutyölle ottamalla osaa pimeään tuntiin.

WWF Suomi on osa laajaa, kansainvälistä WWF-verkostoa, jolla on toimistoja noin 50 maassa ja toimintaa yli sadassa maassa. Rakennamme tulevaisuuden, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs