Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Luovilla aloilla tuunataan tuottoa myös Mikkelin seudulla

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Luovilla aloilla tuunataan tuottoa myös Mikkelin seudulla

Tiedote.
Julkaistu: 08.12.2015 klo 08:30
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Eteläsavolaisille luovien alojen yrityksille haetaan uutta kasvua edistämällä alan toimijoiden keskinäistä verkostoitumista ja verkostokehittämistä. Työllä tavoitellaan lisää liikevaihtoa alan yrityksille ja kokonaan uutta luovan talouden liiketoimintaa Etelä-Savoon.

Mikkelin kehittämisyhtiö Miksei Oy on käynnistänyt luovien alojen yrityksille suunnatun kehittämishankkeen, joka tukee alan verkostokehittämistä sekä uudenlaista, luovaa palvelullistamista. Kehittämistyö on osa valtakunnallista Tuunaa Tuottoa vol. 2 -verkostohanketta, ja jatkoa Lohjalla vuosina 2014–2015 toteutetulle pilottihankkeelle.

– Luovilla aloilla toimii paljon mikroyrityksiä, moni yksin kapealla erityisalallaan. Kannustamme näitä yrityksiä yhdistämään osaamisensa ja paketoimaan palvelunsa laajemmiksi kokonaisuuksiksi, jotka vastaavat paremmin asiakkaan tarpeita, kertoo projektipäällikkö Emmi Liikanen Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:stä. – Esimerkiksi epävarmuus tekijänoikeuskysymyksistä saattaa hidastaa verkostoitumista luovilla aloilla. Hankkeessa voimme selventää mm. IPR-asioihin liittyviä kysymyksiä ja poistaa näin esteitä verkostomaiselle toiminnalle.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy järjestää hankkeeseen liittyen tilaisuuden aiheesta Aineeton arvonluonti – luovien alojen palvelut kohdeyritysten kilpailueduksi. Tilaisuus järjestetään torstaina 10.12.2015 klo 15–17 Tuma-talossa. Tilaisuudessa esitellään hankkeen toimenpiteet ja tavoitteet sekä keskustellaan yrittäjien kanssa toteutustavasta Mikkelin seudulla. Mukana on myös Novago yrityskehitys Oy:n Outi Nyman sekä lohjalainen luovan alan yrittäjä kertomassa pilottihankkeen toimenpiteistä, tuloksista ja kokemuksista.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki seudun luovien alojen yrittäjät ja yritysten edustajat. Tilaisuus on avoin myös median edustajille.

Lisätietoja:

Emmi Liikanen, projektipäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 044 794 2215, emmi.liikanen@mikseimikkeli.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy edistää Mikkelin elinvoimaisuutta ja vetovoimaa ja yritysten toimintaedellytyksiä sekä menestymistä toiminnan fokuksen ollessa erityisesti mikro- ja pk-yrityksissä. www.mikseimikkkeli.fi

Tuunaa Tuottoa Vol. 2 on aineettoman arvonluonnin valtakunnallinen verkostohanke, jonka osatoteuttajana Etelä-Savossa toimii Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Hankkeen valtakunnallisena koordinaattorina toimii Novago yrityskehitys Oy Lohjalta. Yhteistyökumppaneina, valtakunnallisena verkostona ja muina osatoteuttajina toimivat Into Seinäjoki, Posintra Oy ja Humak AMK. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Hämeen ELY-keskus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs