Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Loviisan kaupungissa halutaan palvella yrittäjiä

Loviisan kaupunki

Loviisan kaupungissa halutaan palvella yrittäjiä

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2016 klo 10:29
Julkaisija: Loviisan kaupunki

Loviisan kaupungissa halutaan palvella yrittäjiä

Loviisan kaupunki tarttuu toimeen ja parantaa yhteistyötä yrittäjien kanssa. Sysäys muutokseen lähti Suomen Yrittäjien tekemästä tutkimuksesta, jossa Loviisan alueen yrittäjät antoivat arvosanat mm. elinkeinopolitiikan toimivuudesta, yrittäjälähtöisyydestä, viestinnästä ja hankintatoimista. ”Yrittäjät kokevat kunnissa usein, että palvelu on huonoa, hidasta ja byrokraattista. Loviisankaan tulokset eivät olleet mairittelevia, mutta nyt tartumme toden teolla asiaan”, kertoo kaupunginjohtaja Olavi Kaleva.

Loviisan kaupunki haluaa palvella yrittäjiä, jotka ovat tärkeitä jokaiselle kaupungille ja kunnalle. ”Vireä ja toimiva yrityskulttuuri houkuttelee paikkakunnalle lisää yritystoimintaa ja tässä on kaupungilla iso rooli”, toteaa Loviisan kaupunginjohtaja Olavi Kaleva. ”Haluamme tehdä työtä sen eteen, että kaupunkimme olisi mahdollisimman yritysystävällinen ja palvelumme houkuttelisivat tänne myös uusia toimijoita”, Kaleva toteaa. 

Loviisassa halutaan, että asiointi olisi mahdollisimman helppoa. Emme halua pompottaa yrittäjää tiskiltä toiselle vaan haluamme huomioida yritysasiakkaat kokonaisvaltaisesti. Yritykselle voidaan nimetä prosessin alussa oma asioidenhoitaja, joka hoitaa yrityksen asioita ja ottaa yrityksen ”omaksi asiakkaakseen”. Isommat projektit hoidetaan tiimissä, joka auttaa ratkaisemaan asiat”, jatkaa  Kaleva. Pyrimme silottamaan tietä mahdollisimman joustavilla ja sujuvillakäytännöillä. Pyrkimyksemme on, että asiat ratkeavat mahdollisimman nopeastija rivakasti. Viilaamme myös turhat byrokratiat pois prosessista”, jatka kaupunginjohtaja Kaleva. Mukana apunamme yrityspalvelun prosessien kehittämisessä ja oivalluttajana myös Kissconsulting Maarika Maury ja Jaana Kettunen.

Meillä on myös isot korvat. Haluamme ymmärtää yrittäjän tilannetta ja tarpeita sekä mielipiteitä. Toivomme myös, että saamme paljon palautetta, jotta osaamme parantaa palveluamme. Haluamme, että yrittäjän mielikuva Loviisan kaupungin palveluista on positiivinen, asioita edistävä ja yrittäjäystävällinen sekä olla yrittäjille aktiivinen ja aikaansaava yhteistyökumppani”, mainitsee Loviisan Kaupungin kehittämisjohtaja Sten Frondén.

Loviisa on myös mukava paikka asua muistuttaa Olavi Kaleva, potentiaalisia yrittäjiä. Loviisa on pieni ja rauhallinen paikka, mutta samalla vetovoimainen ja elämyksellinen.

Lisätietoja:

Kehittämisjohtaja Sten Frondén, 040-5595525 sten.fronden@loviisa.fi

Hankkeen vetäjä Tiina Whiley. 050-5123515, tiina.whiley@loviisa.fi

Kaupunginjohtaja Olavi Kaleva p. 044-0555212 Olavi.kaleva@loviisa.fi

Jaana Kettunen Kissconsulting, p. 050-3250668 jaana.kettunen@kissconsulting.fi

Liitetiedostot

Loviisa- pieni kaupunki suuria elämyksiä. 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs