Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lomalukemista e-kirjana kirjastosta! - Koko kansa lukee 4.-24.7.2016 – lue sinäkin

Lahden kaupunki

Lomalukemista e-kirjana kirjastosta! - Koko kansa lukee 4.-24.7.2016 – lue sinäkin

Tiedote.
Julkaistu: 01.07.2016 klo 08:17
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kirjastojen yhteinen e-kirjakampanja, Koko kansa lukee, järjestetään jälleen heinäkuussa. Silloin vaikka kaikki suomalaiset voivat lainata kampanjassa mukana olevia e-kirjoja yhtaikaa. Lainan voi tehdä missä vain – laiturinnokassa tai vaikka ulkomaanmatkalla. Riittää, että on jonkin Päijät-Hämeen yleisen kirjaston kirjastokortti ja lainaa tehtäessä on käytettävissä verkkoyhteys.

Koko kansa lukee –kampanjaan on valittu lukuelämyksiksi kolme suosittua teosta, jotka sopivat kesätunnelmiin. Matti Laineen Merkitty mies vie keskellä hellettä jääkiekon ja rikoksen pariin, Tommi Hellstenin Pysähdy – olet jo perillä auttaa miettimään loman jälkeisen elämän parantamista ja Karin Erlandssonin Minkriket kertoo sukutarinaa turkistarhausseuduilta. Lue vaikka kaikki kolme – ne ovat kampanja-aikana rajoittamattomasti lainattavissa e-kirjastosta.

Kirjaston e-kirjoja voi lukea helposti verkossa samaan tapaan kuin avaisi nettisivun. Kirjat voi myös ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Nyt ei siis tarvitse lähteä mökiltä kirjastoon, e-kirjan voi lainata juuri siellä missä on, vain nettiyhteys tarvitaan. Lainaaminen on myös kesäisen huoletonta. E-kirjalainat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä, joten kirjastoon ei niiden takia tarvitse kiirehtiä.

Mikäli e-kirjan lukeminen ei vielä ole tuttua, opastusta saa omasta kirjastosta.

Kaikki kampanjakirjat löytyvät 4.7.2016 verkko-osoitteesta https://www.ellibslibrary.com/lastu Sieltä löytyy myös muuta kirjastojen e-aineistoa, jota voi käyttää omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Lomatunnelmaisen e-lukukampanjan takana ovat kirjastot ja kustantajat Bazar, Minerva sekä Shildts&Söderströms ja Ellibs.

Lisää tietoa:

http://kirjastot.fi/kokokansalukee

Tunnukset ja muu kuva-aineisto: Kirjastot.fi:n materiaalipankista 
http://www.kirjastot.fi/fi/materiaalipankki

Pia Palm
informaatikko
p. 044-416 3774
pia.palm@lahti.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs