Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Linnanpuiston haravointitalkoot klassisen musiikin tahdissa

Turun kiinteistöliikelaitos

Linnanpuiston haravointitalkoot klassisen musiikin tahdissa

Tiedote.
Julkaistu: 21.10.2015 klo 13:40
Julkaisija: Turun kiinteistöliikelaitos

Perinteiset syksyn haravointitalkoot järjestetään Linnanpuistossa sunnuntaina 25.10. klo 11.00–15.00. Talkoot ovat kaikille kaupunkilaisille avoin tapahtuma.

Ohjelmassa on haravointia ja syyssäästä nauttimista Turun linnan ympäristössä. Haravointia vauhdittaa Turun filharmonisen orkesterin mukaansatempaavat konserttiäänitteet, jotka soivat puistossa talkoolaisten iloksi. Talkoolaisille on tarjoilla kahvia ja mehua.

Haravointitalkoot järjestää yhteistyössä Turun Kiinteistöliikelaitos, Turun filharmoninen orkesteri ja Turun Seudun Kuntatekniikka Oy.

Ympäristö kuntoon yhdessä

Turun kaupunki järjestää erilaisia talkoita, joihin asukkailla on mahdollisuus osallistua. Talkootyöllä on suuri vaikutus elinympäristön kohentamisessa. Viime vuonna kaupunki järjesti 112 talkootapahtumaa, joissa oli yhteensä 6071 osallistujaa. Yleensä talkookohteet ovat viheralueiden hoitotöitä, kuten keväisiä siivoustalkoita ja haittakasvien torjuntaa, sekä pudonneiden lehtien haravointia.

Talkooideansa voi toimittaa kaupungille karttapohjaisen palautepalvelun kautta. Talkoita voi järjestää kaupungin omistamilla maa-alueilla esimerkiksi puistoissa ja lähimetsissä. Usein talkoilla ehostetaan omia lähialueita, mutta myös uudenlaiset talkooideat ovat tervetulleita.

Lisätietoa:
Mari Helin, ylläpitopäällikkö
puh. 050 324 2506
mari.helin@turku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs