Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Liikkumiseen uusi suunta Gymnaestradasta

Gymnaestrada

Liikkumiseen uusi suunta Gymnaestradasta

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2015 klo 14:37
Julkaisija: Gymnaestrada

Viime aikoina on uutisoitu kuinka suomalainen liikkumattomuus käy kalliiksi niin yksilölle kuin yhteiskunnalle (mm. Yle urheilu, 5.4.2015). Gymnaestrada haluaa vastata haasteeseen ja tarjoaa yli 200 tuntia liikunnan elämyksiä kaikille suomalaisille. 

Heinäkuussa Helsingissä järjestettävä Gymnaestrada ei ole vain voimisteluväen oma festivaali, vaan koko kansan tapahtuma, joka todistaa liikunnan ilosanomaa. Gymnaestrada tarjoaa luonnollisesti elämyksiä, innostusta ja motivaatiota kaikille liikunnasta ja terveistä elintavoista kiinnostuneille iästä, lajitaustasta tai liikunnan määrästä riippumatta. Tapahtuma on rakennettu kesän isoimmaksi liikuntafestivaaliksi, jonka tavoitteena on herättää mielenkiintoa myös niissä, jotka eivät ole löytäneet liikunnan kipinää vielä.

Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettävä Gymnaestrada on tapahtumauudistuksien myötä pyritty pitämään matalankynnyksen tapahtumana, joka tarjoaa omakohtaisia liikuntakokemuksia. Tapahtumajärjestelyt on pyritty pitämään monipuolisina ja tarjoamaan jokaiselle jotakin. Suomalaiset voivat kokea voimisteluesityksiä, liikunnan riemua ja uusia elämyksiä joko esiintymislavalta tai katsomosta käsin. Lisäksi ilmaiset voimistelun kokeilupisteet tarjoavat mahdollisuuden uuden lajin kokeilemiseen ja itsensä voittamiseen. Vaikka voimistelusta itsestään ei löytyisi itselle jokapäiväinen harrastus, tarjoaa Gymnaestrada kipinää liikuntaan.

Suomalaisista 4000 tapahtumalle osallistuvaa voimistelijaa tietää jo, että hyvinvointi syntyy liikunnan lisäksi ympäröivistä sosiaalisista suhteista. Gymnaestrada ei sisällä lainkaan kilpailua tai esitysten paremmuusjärjestykseen laittamista, vaan tapahtuma tarjoaa kaiken tasoisille voimistelijoille, aina harrastajista huippuihin, uusia elämyksiä ja kokemuksia. Fyysisiä voimistelusuorituksia tärkeämpään arvoon nousee kuitenkin tapahtumalla itse Gymnaestrada-henki, joka syntyy samanhenkisten ihmisten yhteisöllisyydestä. Gymnaestradassa hyvinvointi syntyy liikunnasta ja hyvästä tunnelmasta, sosiaalisista kontakteista joita tapahtuman aikana syntyy.

Gymnaestrada on kaikessa muodossa hyvinvointitapahtuma, joka tarjoaa innostusta ja kokemusta myös liikkumattomille.

Lisätiedot: pääsihteeri Maria Laakso, p. 050 5626 226, email: maria.laakso@wg-2015.com

Gymnaestrada on neljän vuoden välein järjestettävä, kansainvälisen voimisteluliiton (FIG) auktorisoima voimistelufestivaali, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa 12.–18.7.2015. Tapahtuma kokoaa Helsinkiin 21 000 osallistujaa yli 50 eri maasta, ollen kansainväliseltä osallistujamäärältään suurin Suomessa koskaan järjestetty tapahtuma. Gymnaestradaa järjestävät läheisessä yhteistyössä Suomen Voimisteluliitto, Helsingin kaupunki ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Voimistelu- ja Gymnaestrada-aiheisia kuvia päivitetään tapahtuman mediapankkiin.

Lisätietoa tapahtumasta www.wg-2015.com ja www.gymnaestrada.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs