Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lasten itsenäisyysjuhlassa soi tuuba ja Maamme

Lahden kaupunki

Lasten itsenäisyysjuhlassa soi tuuba ja Maamme

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2015 klo 12:30
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirran isännöimä lasten itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto järjestetään 4.12.2015. Tänä vuonna Lahden kaupungintalossa juhlivat Kivimaan ja Villähteen koulujen eka- ja tokaluokkalaiset.

Lasten itsenäisyyspäivän vastaanotto järjestetään kaupungintalossa neljättä kertaa. Ohjelmassa on kaupunginjohtajan kättely ja tervetulosanat sekä musiikkia, taikatemppuja ja Tuubakimalaisen historiallinen 700. konsertti. Juhla päättyy yhteiseen Maamme-lauluun.

Lasten itsenäisyyspäiväjuhlaan kutsuttavat koulut vaihtelevat vuosittain. Tänä vuonna oppilaita, opettajia ja vanhempien edustajia on yhteensä 229 henkeä. Vieraat vastaanottaa kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta puolisonsa Paula Myllyvirran kanssa.

Tuubakimalainen vierailee Ainolan puutarhassa

Sibelius150 -juhlavuoden ja Lahden kaupungin 110-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lasten itsenäisyyspäivässä esiintyy Sinfonia Lahden yhtye Tuubakimalainen. Juhlakonsertissa kuullaan Sibeliuksen säveliä ja vieraillaan Angry Birdsien kanssa Ainolan puutarhassa.

Tuubakimalainen on konsertoinut ympäri Suomea vuodesta 2003. Tänä vuonna yhtye on kiertänyt mm. kaikki Lahden alueen alakoulut ja päiväkodit. Itsenäisyyspäivän konsertissa tunnelmoidaan tuttujen melodioiden parissa. Sibeliuksen musiikin laaja tunnekirjo soi räyhäävänä rockina, tummana tangona sekä suloisena jazzina, eikä huumoria säästellä.

Tiedotusvälineet ovat tervetulleita vastaanotolle. Ohjelma ja aikataulu liitteenä.

Lisätietoja
viestintäpäällikkö Heini Moisio, 050 383 6504
Elisa Majamaa, 040 825 6934 (Tuubakimalainen)
Miikka Kallio, 040 704 9921 (Tuubakimalainen)

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs