Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lappeenrannassa veteraanipäivän juhla Rakuunamäellä ja juhlakonsertti Joutsenossa

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannassa veteraanipäivän juhla Rakuunamäellä ja juhlakonsertti Joutsenossa

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2015 klo 11:29
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannassa juhlistetaan kansallista veteraanipäivää maanantaina 27.4. keskussotilaskodissa Rakuunamäellä järjestettävässä veteraanipäivän juhlassa klo 12.30 sekä juhlakonsertissa Joutsenon kirkossa klo 18.

Päiväjuhlan järjestää kaupunki ja iltakonsertin Joutsenon kansalaisjuhlatoimikunta yhteistyössä Joutsenon seurakunnan kanssa. 

Rakuunamäen päiväjuhlassa juhlapuheen pitää maakuntajohtaja Matti Viialainen, ja kaupungin tervehdyssanat lausuu kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heikki Järvenpää. Opiskelevan nuoren tervehdyksen veteraaneille tuo tekniikan ylioppilas Aino Myyrä Lappeenrannan teknilliseltä yliopistolta. Musiikista vastaavat naiskuoro Resonanssi ja Rakuunasoittokunta. 

Joutsenon kirkon iltakonserttiin tuo Joutsenon seurakunnan tervehdyksen kirkkoherra Osmo Kontinen ja kaupungin tervehdyksen kaupunginvaltuutettu Tuula Partanen. Konsertissa esiintyvät Joutsenon seurakunnan kanttori Toni Pussinen,joka johtaa myöskirkkokuoron esityksiä. Joutsenon Naislaulajien esityksiä johtaa Nadja Härkönen

Kansallisen veteraanipäivän juhlallisuudet aloitetaan Lappeenrannassa kirkkotilaisuudella klo 10 Lappeen Marian kirkossa. Kirkkotilaisuuden jälkeen klo 11.30 alkaa kunnianosoitus ja seppeleenlasku Talvi- ja jatkosodan sankarivainajien muistomerkillä Lappeenrannan sankarihautausmaalla. Seppelpartiot kukittavat Lotta-patsaan ja Veteraanipuiston muistomerkin. 

Joutsenossa kunnianosoitus ja seppeleenlasku Joutsenon sankarihautausmaan päämuistomerkillä on ennen konserttia klo 16.45. 

Lisätietoja: 

Kansliasihteeri Marja Anttila,
puh. 040 740 4226
marja.anttila@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs