Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lappeenrannassa vanhustenviikon seminaari to 6.10. teknillisellä yliopistolla - Tekee mieli oppia!

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannassa vanhustenviikon seminaari to 6.10. teknillisellä yliopistolla - Tekee mieli oppia!

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2016 klo 07:45
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin vanhusneuvosto yhteistyössä Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja ammattikorkeakoulu Saimian kanssa ovat luoneet vanhustenviikon teeman hengessä, Tekee mieli oppia, seminaarin.

Seminaari pidetään torstaina 6.10.2016 kello 10.00 - 12.00 Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla, Skinnarilankatu 34, 53850 Lappeenranta. Yliopistolta muistutetaan seminaariin osallistujia, että yliopiston remontin takia pääsisäänkäynti on suljettu. Sisäänkäynti on remontin aikana yliopiston läntiseltä eli takapuolelta, kannattaa seurata opasteita. Seminaariin on vapaa pääsy.

- Senioreilla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan viimeisimpiä  LUT:n ja SAIMIA:n kuulumisia ja osaamista, innostaa Jaakko Tuomi vanhusneuvoston puheenjohtaja senioreita saapumaan paikalle.

- Kello klo 10.00, luokka 4301-02, on tarjolla kahvia 80 ensimmäiselle osanottajalle, eli kannattaa olla ajoissa paikalla vinkkaa vanhusneuvoston sihteeri Pia Haakana. Kello 10.30 samassa tilassa alkaa seminaari, jossa alkupuheenvuoroissa esitellään Saimaan ammattikorkeakoulua ja Lappeenrannan teknillistä yliopistoa.

Alkuesittelyiden jälkeen seminaarissa kuullaan mielenkiintoisia alustuksia:

  • Robotitko karjalanpiirakoita tarjoamaan? Näkökulmia hyvinvointiteknologiaan
    professori Helinä Melkas, LUT School of Business and Management

  • Ikäihmisen arjen voimavarat-aktiivisuus- ja jatkuvuus -näkökulmat
    Lehtori Tarja Tapio, Saimaan amk

  • Energiatuotanto ennen, nyt ja tulevaisuudessa,
    tutkijatohtori Tero Ahonen, LUT School of Energy Systems

Kirjailija Og Mandinon sanoin Lappeenrannan vanhusneuvosto toivottaa seniorit tervetulleeksi Vanhustenviikon seminaariin - Älä koskaan kasva niin isoksi, ettetkö voisi esittää kysymyksiä. Älä koskaan tiedä niin paljon, ettetkö voisi oppia jotain uutta.

Lisätietoja:

Jaakko Tuomi, puheenjohtaja, Lappeenrannan vanhusneuvosto, puh. 040 530 1934

 Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, vanhusneuvoston sihteeri, pu. 040 5494 740

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs