Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lappeenrannan kaupunki palkitsi Catzin ja NST Naiset

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki palkitsi Catzin ja NST Naiset

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 16:11
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki palkitsi menestyneitä urheilijoitaan torstaina 28.4. klo 14 alkaneessa mitalikahvitilaisuudessa Raatihuoneella. Palkittavina oli tällä kertaa kaksi joukkuetta. 

Kaupungin huomionosoituksen saivat naisten koripallojoukkue Catz, joka voitti Suomen mestaruuden 2016 (5.000 euroa) jo viidettä kertaa peräkkäin ja salibandyjoukkue NST Naiset (5.000 euroa), joka on Suomen mestari 2016.  

Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva ottaa ilolla vastaan urheilijoiden menestyksen. 

- Lappeenrannassa etenkin naisten joukkueurheilu on korkealla tasolla. Monissakaan suurissa kaupungeissa ei löydy samaa määrää SM-tason joukkueita. Tämä varmasti lisää Lappeenrannan näkyvyyttä Suomessa. 

Jarva näkee urheilusaavutusten tuoman valtakunnallisen näkyvyyden tärkeäksi kaupungille. 

- Urheilun tuoma julkisuus tuo meille kaupunkiin matkailijoita. Välilliset vaikutukset urheiluseurojen toiminnasta kuljetuksiin, majoituksiin, ostoihin ja monenlaisiin hankintoihin ovat kiistattomat. 

Lappeenrannan kaupunki palkitsee vuosittain menestyneitä lappeenrantalaisia seuroja, yhteisöjä tai henkilöitä. Kaupunki huomioi menestyksen yleisen sarjan urheilukilpailuissa ja vammaisurheilussa, kulttuurin alalla ja muissa yleisen sarjan kilpailuissa tai tapahtumissa. Palkitseminen määräytyy menestyksen ja lajin, kilpailun tai tapahtuman saaman näkyvyyden mukaan. Näkyvyyttä arvioidaan ensisijaisesti medianäkyvyyden perusteella ja keskeisenä kriteerinä on saavutetun menestyksen merkitys Lappeenrannan näkyvyydelle ja tunnettuudelle. 

Palkitseminen on kaupungin harkinnanvarainen huomionosoitus ja vastine sen saamasta medianäkyvyydestä. Menestys jossakin lajissa tai tapahtumassa tai kilpailussa ei automaattisesti tarkoita palkitsemista, jos menestys ei merkittävästi lisää kaupungin näkyvyyttä eikä laajasti näy esimerkiksi valtakunnallisessa mediassa. 

Menestyksestä voidaan palkita lappeenrantalainen urheiluseura tai urheilija, joka edustaa lappeenrantalaista urheiluseuraa. Niin ikään kulttuurin ym. alalta palkittavan tulee olla lappeenrantalainen. Palkitsemisperiaatteita voidaan soveltaa myös monille muille aloille, mikäli niissä saavutetaan vastaavanlaista menestystä ja valtakunnallista huomiota.
 

Lisätietoja:

Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva, puh. 040 844 2000

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs