Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lappeenrannan kaupungin seuraava Avoimien ovien tapahtuma 30.8.2017

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin seuraava Avoimien ovien tapahtuma 30.8.2017

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 11:40
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin 31.8.2016 järjestetty Avoimien ovien tapahtuma keräsi liki 1500 vierailijaa kaupungin eri toimipaikkoihin. Viime vuoden tapaan aurinkoinen ja lämmin sää suosi Avointen ovien päivää. Suosituimpia kohteita olivat kaupungintalon yleisökierrokset ja kaupunginteatterin esittelykierrokset. Ensi vuonna ovet avataan keskiviikkona 30.8.2017. 

Kaupungin markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahmanin mukaan kuudennen kerran järjestetty tapahtuma houkutteli entiseen tapaan väkeä erityisesti kaupungintalolle ja Kansalaistorille, jossa kaupungin Vihreää teemaa edusti ympäristötoimen käytössä oleva uusi sähköauto. Uutta olivat kaupunginteatterin kierrokset, joille oli halukkaita odotettuakin enemmän. 

Kaupunginteatterin johtaja Timo Sokura kertoo, että teatterin kulissikierrokset täyttyivät nopeasti. Iltapäivän ohjelmistoesittelyt syksyn uutuuksista suurella ja pienellä näyttämöllä ja uusien näyttelijöiden esittämät makupalat keräsivät innokkaita katsojia.

– Oli mukava päivä ja väki kovasti innostunutta uudesta teatterista ja syyskauden ohjelmistosta, sanoo Sokura. 

Kaupungintalon kierroksilla ympäristöasiat ja energianeuvonta puhuttivat laajasti yleisöä. Vetonaulaksi osoittautui lämpökamera, joka on lainattavissa Lappeenrannan seudun ympäristötoimesta. 

– Kaupungintalon kahdella kierroksella kävi jälleen ennätysmäärä yleisöä. Mirka Rahman iloitsee, että kävijöiden joukossa oli niin oppilasryhmiä opettajineen kuin kielikurssilaisiakin. 

Etelä-Karjalan Pelastuslaitoksen etenkin kodin turvallisuuteen liittyvät asiat, kuten palovaroittimet ja kodin esteettömyys kiinnostivat. 

Ensikertaa Avointen ovien ohjelmaan kuului avoin yleisöluento. Eksoten aivoverenkiertohäiriöistä kertova ”Paineeton pää”-luento keräsikin hyvin kuulijoita. 

Kirjastopalvelujen päivän ohjelmassa oli niin lukukoiria, valokuvasuunnistusta kuin kirjojen askartelupajojakin. Kaikki tapahtumat keräsivät runsaasti yleisöä. Illan musiikkikonsertista oli nauttimassa lämpimässä elokuun illassa arviolta toista sataa henkeä. 

Teatterin ja orkesterin liput myynnissä Winkissä

Kaupungintalolla sijaitseva Asiakaspalvelukeskus Winkki palveli asiakkaita normaalia pidempään Avointen ovien päivänä. Päivän aikana Winkissä kävi 250 asiakasta. Avointen ovien päivänä myytiinkin teatterin ja orkesterin esityksiin lippuja erikoishintaan. 

– Teatteri on jo monelle tullut tutuksi ja sijaintikin tiedetään. Winkki palvelee teatterin ja orkesterin lippujen myyntipisteenä kaupungintalolla ja teatterilla, markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Rahman toteaa. 

Kaupungintalon tutustumiskierroksilla kävi päivän aikana 260 ja kaupunginteatterin yleisötilaisuuksissa noin 280 ihmistä. Pääkirjaston tapahtumissa viihtyi kaikkiaan 205 henkilöä. Ovet olivat auki 30 kaupungin eri kohteessa.

 

KUVATEKSTIT:

KUVA 1. Kaupungintalon 4.krs aulassa Avointen ovien päivänä 2016

KUVA 2. Kaupunginteatterin johtaja Timo Sokura ja maskeeraaja Sari Rautio teatterin kulisseissa Avointen ovien päivänä 2016

 

 

Lisätietoja:
Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman
puh 040 849 9161
mirka.rahman@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs