Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lappeenrannan kaupungin seuraava Avoimien ovien tapahtuma 1.9.2015

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin seuraava Avoimien ovien tapahtuma 1.9.2015

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2014 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin 23.9.2014 järjestetty Avoimien ovien tapahtuma keräsi kaikkiaan liki 1500 vierailijaa kaupungin eri toimipaikkoihin eli lähes yhtä paljon kuin viime vuonna. Suosituimpia kohteita olivat tänäkin vuonna kaupungintalo ja Raatihuone, joissa molemmissa järjestettiin opastettuja kierroksia. Ensi vuonna ovet avataan jo heti syyskuun alussa, tiistaina 1.9.2015.

Kaupungin markkinointiviestintäpäällikkö Mirka Rahmanin mukaan tähän mennessä neljä kertaa järjestetty tapahtuma on vakiinnuttanut suosionsa. 

‒ Viime vuonna vierailijoiden määrä kasvoi tuhannella edellisvuosiin verrattuna, mutta osittain tämä selittyi sillä, että tapahtumaa laajennettiin kaupungintalon ja Raatihuoneen lisäksi kaupungin moniin muihinkin toimipaikkoihin. Tänä vuonna vierailijoita oli likipitäen saman verran kuin viime vuonna huonosta säästä huolimatta. Olen erittäin tyytyväinen, että kävijöiden joukossa oli eri-ikäisiä kaupunkilaisia ja myös maahanmuuttajia. 

Rahman katsoo, että tapahtumalle on tarvetta ja sitä onkin tarkoitus toistaa vuosittain.

‒ Pidän tärkeänä, että voimme esitellä asiakaspalveluitamme paikan päällä ja samalla kertoa kaupunkimme historiasta. Moni kävijä halusi myös jututtaa kaupungin viranhaltijoita ja esittää asiansa ja toiveensa heille kasvokkain. Ensi vuonna järjestämme tapahtuman jo syyskuun alussa kesäisempien ilmojen toivossa, Rahman kertoo. 

Kaupungintaloon tutustui päivän aikana noin 200 ja Raatihuoneeseen noin 120 kävijää. Uutena vetonaulana oli muun muassa Korvenkylän kirjasto, jossa vietettiin avajaisia. Ovet olivat auki 15 eri kohteessa. 

Lisätietoja: 

Markkinointiviestintäpäällikkö Mirka Rahman
puh. 040 849 9161
mirka.rahman@lappeenranta.fi   

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs