Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lappeenrannan Joulukadun mökkien myynti on alkanut

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan Joulukadun mökkien myynti on alkanut

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Vaikka Suomen suvi on parhaimmillaan ja saamme nauttia kauniista kesäpäivistä, lähestyvät joulu ja sen myötä myös joulukatu 2016 päivä päivältä. Lappeenrannan kaupunki järjestää Joulukadun yhteistyössä Saimaan ammattikorkeakoulun markkinointiosuuskunta Askeleen kanssa. Tänä vuonna katu luo jouluista tunnelmaa Raatihuoneen puiston edustalla, Kauppakadulla 5.–20.12.2016.

Joulukadun mökkien myynti on alkanut ja jatkuu aina 23.10.2016 asti. Mökkien myyntiä hoitaa Emma Valtonen, joka on markkinointiosuuskunta Askeleen jäsen. 

Tarkemmat tiedot joulukadusta ja mökkien myynnistä: 

http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Tapahtumat/Lappeenrannan-joulu 

emma.valtonen@student.saimia.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs