Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » LahtiUudistuu.fi täyttää vuoden

Lahden kaupunki

LahtiUudistuu.fi täyttää vuoden

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2015 klo 15:54
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin keskustan kehittämistä ja muita isoja aluehankkeita esittelevä LahtiUudistuu.fi-sivusto avattiin helmikuun lopussa 2014. Se on tavoittanut ihmiset hyvin. Sivustolla on vieraillut kaikkiaan 34 000 käyttäjää ja sivustovierailuja on ollut yhteensä noin 50 000. Tietoa on etsitty eniten uuteen matkakeskukseen ja ydinkeskustan rakennushankkeisiin liittyen.

Sivustoa päivitetään jatkuvasti ja jokaisen hankkeen ajankohtaispalstalla julkaistaan viimeisimmät uutiset. Niitä on ollut kaikkiaan yli 150 eli keskimäärin kolme uutista viikossa. Matkakeskuksen rakennustyömaa on ollut kaikkein tapahtumarikkain, ja siitä on vajaan vuoden aikana julkaistu sivustolla yli 50 uutista.

LahtiUudistuu-sivustolla voi seurata, miten eri hankkeet edistyvät eli miten Lahti uudistuu. Matkakeskuksen ja toriremontin lisäksi isoja rakennushankkeita ovat Liipolan ja Jalkarannan monitoimitalot. Keskustan suunnittelu on vuoden mittaan puhuttanut lehtienkin palstoilla ja siitäkin viimeisimmät tiedot löytyvät näiltä sivuilta. Hennalasta on kehittymässä uusi ja mielenkiintoisen erilainen kaupunginosa ja radanvarrenkin alueella alkavat suunnitelmat edistyä. Sivujen kautta voi myös lähettää palautetta ja käynnistää keskusteluja. Tervetuloa tutustumaan pirteään yksivuotiaaseen!

Yksivuotissyntymäpäivän kunniaksi sivustolla on nyt mahdollisuus osallistua kilpailuun, jossa oikein vastanneiden kesken arvotaan viisi Lahti-aiheista palkintoa. Kaikki vastaukset löytyvät sivuilta.

Kilpailusivu:
http://lahtiuudistuu.fi/lahtiuudistuu-fi-1vuotta-osallistu-kilpailuun/ 

 

Lisätietoja
Projektipäällikkö Pirkko-Leena Jakonen
p. 044 416 3503

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs