Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » LahtiUudistuu.fi -sivut julkaistaan perjantaina 28.2

Lahden kaupunki

LahtiUudistuu.fi -sivut julkaistaan perjantaina 28.2

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2014 klo 07:35
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kalevalan päivänä perjantaina 28.2. avautuvat uudet aluekehityshankkeiden nettisivut osoitteessa LahtiUudistuu.fi. Lahdessa on nyt suunnitteilla ja osin jo rakenteilla suuria hankkeita niin keskustassa ja Radanvarressa  kuin Hennalassa ja Niemessäkin. Uusi sivusto vastaa tarpeeseen nopeasta ja ajantasaisesta viestinnästä täydentämään kaupungin virallisia sivuja.

LahtiUudistuu-sivustolta on kuntalaisten helppoa seurata kiinnostavien hankkeiden edistymistä. Sivuilla ovat mukana keskustan, Radanvarren, Niemen ja Hennalan hankkeiden lisäksi myös Liipolan asuinalueohjelma ja asukastupa Toimela sekä rakenteilla olevat monitoimitalot Jalkarantaan ja Liipolaan. Viralliset asiat, kuten nähtävillä olevat kaavaehdotukset, löytyvät edelleen Lahti.fi -sivuilta. 

Uusi sivusto tuo uusia mahdollisuuksia myös suunnitteluun osallistumiseen. LahtiUudistuu-sivuilta on suorat linkit palautteenantoon ja lisäksi ajankohtaisten artikkeleiden yhteydessä on keskustelupalstat.

Graafinen ilme perustuu graafikko Jalo Toivion luomaan LahtiUudistuu-teemaan. Sivut on toteuttanut konsulttina i2 Oy. Jokainen hanke on itse toteuttanut omat alasivustonsa ja myös pitää niitä ajan tasalla. Yhteystiedot ja vastuuhenkilöt löytyvät sivuilta.

Tekninen ja ympäristötoimiala kertoo ajankohtaisista asioista myös Facebookissa ja Twitterissä. Tervetuloa seuraamaan hankkeiden edistymistä www.LahtiUudistuu.fi.                           

Lisätietoja:

LAHTI UUDISTUU -SIVUSTO

projektipäällikkö Pirkko-Leena Jakonen, p. 044 416 3503, pirkko-leena.jakonen@lahti.fi

HANKKEIDEN OMAT SIVUT

YDINKESKUSTA
Riitta M Niskanen riittam.niskanen@lahti.fi

RADANVARSI
Kimmo Sutinen (kaavoitus) kimmo.sutinen@lahti.fi

MATKAKESKUS
Mika Lastikka mika.lastikka@lahti.fi

RANTA-KARTANO
Pirkko-Leena Jakonen pirkko-leena.jakonen@lahti.fi

HENNALA
Pirkko-Leena Jakonen pirkko-leena.jakonen@lahti.fi

NIEMI
Marja Mustakallio (kaavoitus) marja.mustakallio@lahti.fi

LIIPOLA
Johanna Järvelä johanna.jarvela@lahti.fi

JALKARANNAN MONITOIMITALO
Joni Luuri (lomalla hiihtolomaviikon) joni.luuri@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs