Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahti saa uuden yhteysjohtajan

Lahden kaupunki

Lahti saa uuden yhteysjohtajan

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2016 klo 15:25
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kaupunginhallitus valitsee 15.8. Lahdelle uuden yhteysjohtajan. Rekrytoinnista vastannut valintaryhmä esittää yhteysjohtajaksi Mari Kuparista.

Yhteysjohtaja vastaa kaupungin edunvalvonnasta ja yhteydenpidosta sidosryhmiin sekä toimii kaupunginhallituksen toimialalla elinvoima- ja kilpailukykypalvelut -vastuualueen johtajana. Virkaan haki 25 henkilöä, joista viisi haastateltiin ja kaksi valittiin soveltuvuusarvioon. Mari Kuparinen (YTM) työskentelee Uudenmaan liiton elinkeinopäällikkönä ja hänellä on työhistoriaa myös Päijät-Hämeen liitosta.

Yhteysjohtajan valintaryhmässä olivat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Rostedt, elinvoima- ja työllisyysjaoston puheenjohtaja Jarkko Nissinen, kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta ja kaupunkikehitysjohtaja Olli Alho.

Lahden kaupunginhallitus 15.8. (§ 233)

Lisätietoja:
kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta, 050 63 895 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs