Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahti hakee nuoria NOVU-viikolle Norjaan

Lahden kaupunki

Lahti hakee nuoria NOVU-viikolle Norjaan

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2014 klo 14:10
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahti tarjoaa seitsemälletoista 16–20-vuotiaalle nuorelle mahdollisuuden matkustaa Norjaan pohjoismaisen yhteistyön ja kulttuurin merkeissä.

NOVU-pohjoismaisten ystävyyskaupunkien kulttuuriviikko järjestetäänNorjan Ålesundissa 28.6. – 4.7. Suomesta matkalle valitaan 17 lahtelaista nuorta. Mukaan lähtee myös kaksi nuorisonohjaajaa sekä virkamies- ja poliitikkoedustus.

Viikon teemana on merenkulku ja kalastus globaalista näkökulmasta. Nuoret käsittelevät teemaa toiminnallisissa työpajoissa. Ohjelmaan kuuluu myös kaikille yhteisiä tapahtumia ja retkiä.

NOVU-viikkoa on järjestetty vuodesta 1988 saakka Lahden pohjoismaisten ystävyyskaupunkien kesken. Se sijoittuu joka vuosi eri ystävyyskaupunkiin, joita Lahdelle ovat Akureyr Islannissa, Randers Tanskassa, Västerås Ruotsissa ja Ålesund Norjassa.

Nuoret voivat hakea mukaan matkalle 2.5. mennessä lomakkeella, jonka saa osoitteesta www.nuorilahti.net. Matka on nuorille maksuton.

Lisätietoja

Virpi Rantanen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 518 4498

Heli Kaskinen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 518 4491

etunimi.sukunimi@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs