Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahtelaisilta ja nastolalaisilta kysytään mielipiteitä nykyisistä kunnan palveluista

Lahden kaupunki

Lahtelaisilta ja nastolalaisilta kysytään mielipiteitä nykyisistä kunnan palveluista

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2015 klo 10:01
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tutkimus Lahden ja Nastolan asukkaiden näkemyksistä kuntapalveluista on käynnistynyt. 1 500 satunnaisesti valittua lahtelaista ja 600 nastolalaista saa lokakuussa kirjekyselyn, jossa pyydetään arvioimaan muun muassa nykyisen kotikunnan sosiaali- ja terveyspalveluja, vapaa-aikapalveluja ja liikenneväylien hoitoa. Kysymyksiä on lisäksi asumisesta, asuinympäristöstä ja arjesta selviytymisestä.

Kyselytutkimus on osa Lahden ja Nastolan yhdistymisen arviointia. Uuden kaupungin päättäjät saavat arvokasta tietoa ja palautetta siitä, millaiseksi asukkaat kokevat palvelutarjonnan tällä hetkellä Lahdessa ja Nastolassa. Samalla uusi kaupunki pystyy suuntaamaan tulevaa toimintaansa vastaamaan entistä paremmin asukkaiden tarpeita ja kokemuksia.

Vastaava tutkimus on tehty Lahdessa aikaisemmin kaksi kertaa ja Nastolassa yhden kerran 2000–luvulla. Tuloksia voidaan verrata myös muiden kaupunkien vastaaviin tuloksiin. Seuraavan kerran kyselytutkimus tehdään vuonna 2017.

Tutkimuksen toteuttaa FCG Finnish Consulting Group Oy. Kyselyn tulokset julkistetaan joulukuussa 2015.                                    

 

Lisätietoja kyselystä:

Tutkimuspäällikkö Sari Alm, Lahden kaupunki, p. 050 398 5162, sari.alm@lahti.fi
Tutkimuspäällikkö Heikki Miettinen, FCG, p. 0500 762 675, heikki.miettinen@fcg.fi

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs