Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahtelaiset innostuivat Porukasta

Lahden kaupunki

Lahtelaiset innostuivat Porukasta

Tiedote.
Julkaistu: 02.02.2016 klo 10:06
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin Porukka -mobiilisovellus on kerännyt viikossa jo yli tuhat käyttäjää ja yhteensä 10 000 vastausta. Lahtelaiset ovat innostuneet miettimään millaisessa kaupungissa he haluavat tulevaisuudessa asua, elää, liikkua, viettää vapaa-aikaa, opiskella ja tehdä töitä. Kaupunki testaa yhtenä strategianvalmisteluun osallistamisen välineenä Porukka -sovellusta. Kaupungin strategiaa uudistetaan parhaillaan. Tavoitteena on kerätä lahtelaisilta strategiatyön tueksi mahdollisimman monta mielipidettä, ideaa ja näkemystä siitä millainen on tulevaisuuden Lahti.

Lahtelaiset arvostavat liikuntapaikkoja erittäin paljon

Porukka -sovelluksen kysymykset vaihtelevat helpoista haastaviin ja leikkisistä vakavahenkisiin. Ensimmäisen viikon aikana lahtelaiset kertoivat mm. mitä esittelevät vierailijalle Lahdessa, minkälaisia tapahtumia haluavat kaupunkiin, pyöräilevätkö talvella ja pitävätkö he Kisapuiston kunnostamista itselleen tärkeämpänä asiana kuin 50 metrin uima-altaan rakentamista. Lähes kaikki Porukka -sovelluksen käyttäjät vastasivat liikuntaa koskeviin kysymyksiin ja kiinnostavin oli liikuntapaikkojen rakentaminen, kannanotot Kispiksen ja uima-altaan puolesta menivät lähes tasan.

Seuraavaksi kaupunkilaiset saavat vastatakseen kysymyksiä, jotka liittyvät mm. sosiaalisiin verkostoihin, yrittäjyyteen ja kotiseuturakkauteen. Uusia kysymyksiä syötetään sovellukseen viikoittain huhtikuuhun asti.

www.lahti.fi/porukka

 

Lisätietoja

viestintäpäällikkö Heini Moisio, 050 383 6504

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs