Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lähes 3 000 lahtelaista saa vastata liikennetutkimuskyselyyn

Lahden kaupunki

Lähes 3 000 lahtelaista saa vastata liikennetutkimuskyselyyn

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 15:31
Julkaisija: Lahden kaupunki

Toukokuussa toteutettavan liikennetutkimuksen tarkoituksena on kerätä tietoa lahtelaisten liikkumistottumuksista ja päivittäisistä matkoista. Tietoja hyödynnetään lähtötietoina liikennejärjestelyjen kehittämisessä. Vastaava koko seudun kattava liikennetutkimus tehtiin viimeksi vuonna 2010. 

Osallistujiksi on valittu satunnaisesti noin 3 000 eri-ikäistä lahtelaista, jotka saavat ensi viikolla kutsun kyselyyn. Kyselyyn voi vastata joko kirjeitse tai internetissä. Jokainen vastaus on tärkeä, jotta tuloksena on mahdollisimman monipuolinen ja totuudenmukainen kuva lahtelaisten liikkumisesta. Tuloksia käsitellään siten, ettei niistä voi päätellä kenenkään yksittäisen henkilön matkoja.

Kaikkien tutkimukseen osallistuneiden kesken arvotaan joukkoliikenteen Waltti-kortteja, jolla voi matkustaa kuukauden ajan rajattomasti Lahden alueella sekä Parkmanin pysäköintilahjakortteja.

Lisätietoja:                      
Liikennesuunnittelupäällikkö Jukka Lindfors
jukka.lindfors@lahti.fi
p. 050 559 4139

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs