Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahdesta Vietnamiin ja Syyriaan – Rauli Virtanen

Lahden kaupunki

Lahdesta Vietnamiin ja Syyriaan – Rauli Virtanen

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2016 klo 10:30
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kaikille tuttu maailmanmatkaaja toimittaja Rauli Virtanen esiintyy Lahden pääkirjaston auditoriossa keskiviikkona 11.5. klo 17.30. Virtanen on pitkän linjan media-ammattilainen. Toimittajan uran lisäksi hän on tietokirjailija, ohjaaja sekä tuottaja ja toimii Tampereen yliopiston journalistiikan vierailijaprofessorina. Vietnamin sodasta lähtien hän on raportoinut kymmeniltä maailman kriisialueilta. Virtanen on työskennellyt sekä televisiolle että aikakaus- ja sanomalehdille. Työstään hän on saanut lukuisia palkintoja kuten Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon ja Suomen kuvalehden journalistipalkinnon. Hän on tiettävästi matkustanut jokaisessa maailman itsenäisessä valtiossa.

Kirjaston tilaisuudessa Virtanen kertoo ajatuksiaan muun muassa siitä, miten maailma ja media ovat muuttuneet sen jälkeen, kun hän vuonna 1970 lähti Lahdesta maailmalle. Esityksessä nähdään myös kuvia ja videoita hänen matkoiltaan.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuuden järjestää Lahden kaupunginkirjasto.

 

Lisätiedot:

Tuulikki Mäkinen                                        
Erikoiskirjastonhoitaja / Kirjallisuus- ja tietopalvelut
Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto                                
p. 044 416 3240
tuulikki.makinen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs