Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahdessa pääsee joulunpyhinä luistelukentille

Lahden kaupunki

Lahdessa pääsee joulunpyhinä luistelukentille

Tiedote.
Julkaistu: 23.12.2014 klo 13:35
Julkaisija: Lahden kaupunki

Luistelukenttien jäädyttäminen on aloitettu ja ensimmäiset kentät valmistuvat jouluaatoksi. Jouluaattona 24.12. käytössä ovat Kisapuiston iso jää sekä Radiomäen ja Mukkulan kaukalot ja avokentät. Kentillä on valaistus klo 20.45 saakka, mutta kopit ovat jouluaaton ja joulupäivän suljettuna. Kentät ja kopit ovat auki Tapaninpäivänä 26.12. klo 9-17.

Tapaninpäivänä järjestetään myös ylimääräinen yleisöluisteluvuoro Launeen jäähallissa klo 8-15.00. Vuoro on mailaton.

Muiden ulkokenttien jäädytys aloitetaan Tapaninpäivänä ja ne valmistuvat kahden viikon aikana, riippuen lumisateista ja ilman lämpötilasta. Jääkunnostuskoneen ollessa kentällä tai kaukalossa on jääalueelle meno kielletty.

Lahden uimahallit ovat suljettu jouluaattona ja joulupäivänä, mutta Tapaninpäivänä avoinna on Kivimaan uimahalli klo 8-14.00.

Ensilumenlatu tykkilumella ei valmistu jouluksi, mutta edellisen lumisateen jäljiltä tampatuilla urilla on hiihdetty vapaalla tyylillä. Jos Lahteen tulee lunta, ajetaan ladut pääreittien osalta hiidettävään kuntoon jo Tapaninpäiväksi.

Lisätiedot
liikuntapaikkamestarit Harri Uurainen, 050 559 4282 ja Arto Manninen 044 7161 581
liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokas, 044 416 3629

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs