Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahdessa avataan uusi nuorisotalo

Lahden kaupunki

Lahdessa avataan uusi nuorisotalo

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2016 klo 16:10
Julkaisija: Lahden kaupunki

Launeen nuorisotalossa Lehtokatu 2:ssa vietetään avajaisia lauantaina 23.1. kello 16.00–20.00. Avajaisissa esiintyy Ideaali & Jay Who?. Luvassa on myös kilpailuja, tarjoilua ja diskoilua.

Uusi nuorisotalo tarjoaa vapaa-ajantoimintaa ja tekemistä 4.–6.-luokkalaisille sekä yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Entisestä päiväkodista nuorisotaloksi muutettu kiinteistö korvaa alueelta viime kesänä puretun Nuorisotalo Profiilin.

Launeen nuorisotalon toimintaa on suunniteltu yhdessä alueen nuorten kanssa. Nuoret ovat päässeet vaikuttamaan toiminnan sisältöön, aukioloaikoihin, välineisiin, avajaisiin ja sisustukseen. Toimintaa muokataan jatkuvasti nuorten toiveiden mukaisesti.

Uuden nuoristalon avajaistapahtuma on osa Lahden nuorisopalveluiden Starttiviikkoa. 22.–30.1. järjestettävään Starttiviikkoon kuuluu yli 30 tapahtumaa, joiden kautta nuorten on helppo tutustua ja tulla mukaan nuorisotalojen toimintaan. Koko viikon ohjelmatiedot ovat osoitteessa www.nuorilahti.net/starttiviikko.

Lisätietoja

Hanna Merivirta
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Launeen nuorisotalo
p. 050 518 4495
hanna.merivirta@lahti.fi
www.nuorilahti.net/laune

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs