Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden väkiluku laski huhtikuussa

Lahden kaupunki

Lahden väkiluku laski huhtikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2015 klo 12:03
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Lahden väkiluku oli huhtikuun lopussa 103 800. Kuukauden aikana väkiluku pieneni 28 henkilöllä. Huhtikuussa kuntien välinen muuttoliike laski kaupungin väkilukua 23 ja siirtolaisuus 28 henkilöllä. Kuolleita kaksi enemmän kuin syntyneitä.

Kuluvan vuoden huhtikuun loppuun mennessä kaupungin väestö on kuitenkin kasvanut kymmenen henkilöä enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana. Vuoden 2015 tammi-huhtikuussa väkiluku kasvoi 75 henkilöllä. Viime vuonna vastaava luku oli 65. Alkuvuonna väkilukua on lisännyt kuntien välinen muuttoliike 71 henkilöllä ja maahanmuutto 32 henkilöllä. Kuolleita on ollut 28 enemmän kuin syntyneitä.

Väestönkasvu tullee edelleen laskemaan touko-kesäkuussa, jolloin koulujen loppumisen myötä Lahdesta muutetaan muihin kuntiin enemmän kuin niistä on tulomuuttajia. 


Aikaisemmin ilmestyneet tilastotiedotteet ja tilastokatsaukset.

Lisätietoja:
Irja Henriksson
Tutkija
irja.henriksson@lahti.fi
p. 050 398 5148
Lahden kaupunki
www.lahti.fi

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs