Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden uutta matkakeskusta juhlitaan lauantaina

Lahden kaupunki

Lahden uutta matkakeskusta juhlitaan lauantaina

Tiedote.
Julkaistu: 02.02.2016 klo 11:36
Julkaisija: Lahden kaupunki

Matkakeskuksen avajaisjuhla yleisölle lauantaina 6. helmikuuta 2016 klo 12–15.

Matkakeskuksen avajaisia vietetään lauantaina rautatieaseman edustalla. Lahden musiikkiopiston trumpettiyhtye puhaltaa aloitusfanfaarin klo 12.00. Juhlapuheet pitävät kansanedustaja Mika Kari ja Matkahuollon toimitusjohtaja Jarmo Oksaharju.

Avajaisalueella ovat mukana muun muassa Lahden 2017 MM-kisat ja kisatytöt, Lahden seudun liikenne, Liikenneturva ja Päijät-Hämeen pelastuslaitos. Asemapäällikön talon pihalla on toimintapiste lapsille ja lapsenmielisille.

Matkakeskusalueen tutustumiskohteita ovat linja-autoterminaali, Matkahuollon palvelut sekä BW Towerin ja Sonera-talon kahvila-ravintolat. BW Towerissa voi tutustua myös Lahden rakennusvalvonnan asiakaspalveluun ja Arkkitehtipalvelu Oy:n toimintaan. Vesijärvenkadun tunnelin pyöräparkissa esitellään uusia pyörätelineitä ja niiden käyttöä.

Saapuminen ja liikkuminen alueella

Yleisön toivotaan käyttävän joukkoliikennettä avajaisiin tullessaan. Rautatieaseman saattoliikennealue on varattu takseille. Käytettävissä ovat seuraavat pysäköintialueet: VR:n maksullinen ja maksuton alue (Jaksonkatu), Moisionkadun ja Radanpään maksulliset alueet ja poikkeuksellisesti avajaisten ajan henkilökuntapysäköintialue (Askonkatu 6). Avajaisten aikana saattoliikennealueina toimivat VR:n ja Radanpään pysäköintialueet.

Avajaisten aikana terminaalin liikenne toimii normaalisti, joten yleisöä pyydetään kiinnittämään huomiota turvalliseen liikkumiseen.

Liitteenä tapahtuma-alueen kartta.

Lisätietoja:

Tapahtumatiedot Facebookissa

Tapahtumapäällikkö Inkeri Määttä
inkeri.maatta@lahti.fi, p. 044 416 3890

Projektipäällikkö Riitta Niskanen
riitta.m.niskanen@lahti.fi, p. 050 559 4200

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs