Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden pääkirjastosta varattavissa opas kaunokirjallisuuteen, musiikkiin, peleihin tai elokuviin

Lahden kaupunki

Lahden pääkirjastosta varattavissa opas kaunokirjallisuuteen, musiikkiin, peleihin tai elokuviin

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2016 klo 10:02
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden pääkirjastosta on nyt mahdollista saada kaunokirjallisuuden lukusuosituksia sekä musiikki-, peli- ja elokuvavinkkejä henkilökohtaisena opastuspalveluna. Oppaat auttavat asiakasta löytämään juuri hänelle sopivaa aineistoa ja tekevät opastettavalle vinkkilistan. Palvelu on tarkoitettu kaikille aikuisikäisille asiakkaille, jotka haluavat esimerkiksi tutustua uuteen kirjallisuudenlajiin tai musiikin genreen.

Lukuopastus sopii esimerkiksi kiireiselle asiakkaalle, jolla ei ole aikaa selailla kirjaston hyllyjä tai henkilölle, jonka on vaikeaa löytää kiinnostavaa luettavaa. Lukuopas voi esitellä asiakkaan kiinnostuksen mukaan esimerkiksi johonkin teemaan, aihepiiriin tai kirjallisuudenlajiin kuuluvia teoksia.

Asiakas täyttää ensin haastattelulomakkeen, jonka pohjalta lukuopas valikoi aineistoa ja tekee suosituksista vinkkilistan.  Palvelun voi saada vinkkilistana sähköpostitse tai asiakas voi varata henkilökohtaisen tapaamisajan, jolloin lukuopas esittelee valitut teokset lyhyesti.

Musiikkiosaston opas suosittelee sopivaa aineistoa musiikin, elokuvien ja pelien maailmasta. Asiakkaan toiveiden perusteella opas laatii suosituslistan kuunneltavasta, katseltavasta tai pelattavasta aineistosta.

Lukuoppaanvoi varata pääkirjaston tietopalvelusta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjasto.lukuopas@lahti.fi

Musiikkiosaston oppaalle voi kertoa toivomuksistaan tietopalvelussa tai sähköpostitse musiikkiosasto.kirjasto@lahti.fi

 

Lisätiedot:

Lukuopastus:                                                               Musiikki, pelit, elokuvat:

Merja Taavila                                                              Janne Seppänen

informaatikko                                                             mediaohjaaja                                       

044 416 3772                                                             044 416 3633

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs