Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden pääkirjaston aikuisten alueen remontti alkaa 12.9.

Lahden kaupunki

Lahden pääkirjaston aikuisten alueen remontti alkaa 12.9.

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2016 klo 10:40
Julkaisija: Lahden kaupunki

 

Remontti alkaa maanantaina 12.9. Aikuisten aineisto pakataan ja varastoidaan eikä se ole saatavilla remontin aikana. Pakattua aineistoa ei myöskään voi varata. Aineisto on jälleen käytössä helmikuussa 2017, kun uudistetut tilat avataan.

Aikuisten palvelualue 1. kerroksessa tyhjenee remontin ajaksi kirjoista ja kalusteista 12.9. alkaen, jolloin remontoitava alue suljetaan asiakkailta. Myöskään alakerran asiakaskoneet eivät ole tuolloin enää käytettävissä. Pääkirjaston Lasten ja nuorten palvelut 1. kerroksessa ja Media- ja musiikkipalvelut 2. kerroksessa palvelevat koko remontin ajan. Auditorio on käytettävissä remontin aikana, mutta kokoushuone ja tutkijahuoneet eivät ole.


Varaa aineistoa muista kirjastosta - nouda pääkirjastosta

Remontin aikana pääkirjastossa aikuisten kirjoja on lainattavissa pieni valikoima samoin kuin koko varastoaineisto. Syksyn uutuudet tulevat pääkirjastoon normaalisti varattavaksi ja lainattavaksi.

Pääkirjaston aineistoa siirretään remontin ajaksi lainattavaksi myös lähikirjastoihin. Lahden lähikirjastojen ja Päijät-Hämeen muiden kirjastojen kokoelmat ovat asiakkaiden käytettävissä ja varattavissa normaalisti. Aineistoa voi varata Päijät-Hämeen verkkokirjasto LASTUssa sekä kirjastoissa maksutta ja se kuljetetaan noudettavaksi asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. 

Nyt lainaamaan!

Jotta mahdollisimman suuri osa aineistosta pysyisi lainattavana remontin ajan, toivomme että asiakkaat lainaavat itselleen runsaasti kirjoja ennen remontin alkua. Pääkirjastoon voi palauttaa ja sieltä voi lainata ja varata pakkaamatonta aikuisten aineistoa remontin aikana.

Lahden pääkirjasto on avoinna maanantaista perjantaihin 8-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 10-16. Näistä ajoista arkipäivisin klo 8-10 ja sunnuntaisin klo 10-16 kirjasto on omatoimikäytössä.


Lisätietoja:

Sylvia Stavén
palvelupäällikkö
gsm 044 416 3239
sylvia.staven@lahti.fi

Salla Palmi-Felin
palvelupäällikkö
gsm 044 416 3778
salla.palmi-felin@lahti.fi

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs