Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden pääkirjasto mukaan soitinlainaukseen

Lahden kaupunki

Lahden pääkirjasto mukaan soitinlainaukseen

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2016 klo 14:42
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden pääkirjaston musiikkiosasto haluaa tukea musiikkiharrastustoimintaa tuomalla ukulele-soittimen kaikkien lainattavaksi. Soitinta voi lainata kahdeksi viikoksi kerrallaan. Laina-aikana pääsee rauhassa kokeilemaan soitinta vaikkapa oman hankintapäätöksen tueksi.

Ukulele on viime vuosina noussut etenkin aloittelevien muusikoiden suosikiksi helposti lähestyttävänä ja opittavana soittimena. Neljällä kielellä muodostettavat soinnut ovat yksinkertaisempia kuin sukulaissoittimensa kitaran kuuden kielen soinnut. Kirjastosta löytyy myös monipuolisesti soitonoppaita ja nuotteja, joiden avulla voi opetella laajan kirjon erilaisia ukulelella soitettavia kappaleita. Aiempaa soittokokemusta ei vaadita.

Soittimen voi myös varata noudettavaksi pääkirjaston lisäksi esimerkiksi omasta lähikirjastosta tai kirjastoautosta. Ukulele valikoitui lainattavaksi soittimeksi etenkin liikuteltavuutensa sekä helpon lähestyttävyytensä takia.

Lisätiedot:

Janne Seppänen
Mediaohjaaja
Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto
044-4163633
janne.seppanen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs