Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden NOVU-viikolle haetaan nuoria

Lahden kaupunki

Lahden NOVU-viikolle haetaan nuoria

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2015 klo 12:17
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuorisopalvelut hakee 16–20-vuotiaita lahtelaisia nuoria edustamaan kotikaupunkiaan 27.6.–3.7. järjestettävälle NOVU-viikolle. Kaikki hakemuksensa 2.4. mennessä lähettäneet haastatellaan ja valinnat tehdään huhtikuun lopussa. Hakuohjeet ovat osoitteessa www.novu2015lahti.net.

NOVU on pohjoismaisten nuorten ystävyyskaupunkiviikko, joka järjestetään tänä vuonna Lahdessa. Luvassa on mielenkiintoinen kaupunkileiri, jonka vietetään pohjoismaisen yhteistyön ja kulttuurin merkeissä. Yli sadan nuoren lisäksi NOVU-viikolle osallistuu virkamiehiä ja poliitikkoja jokaisesta Lahden pohjoismaalaisesta ystävyyskaupungista.

NOVU-viikon järjestelyistä vastaavat vuorovuosina Islannissa Akureyri, Norjassa Ålesund, Suomessa Lahti, Tanskassa Randers ja Ruotsissa Västerås. Viime vuonna Ålesundin NOVU-viikolle haki mukaan ennätykselliset 64 lahtelaisnuorta, joista mukaan valittiin 17.

Lisätietoja

Heli Lipponen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 044 416 2730
heli.lipponen@lahti.fi

Heli kaskinen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 518 4491
heli.kaskinen@lahti.fi

www.novu2015lahti.net

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs