Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden kaupunginkirjastossa vietetään Mediataitoviikkoa

Lahden kaupunki

Lahden kaupunginkirjastossa vietetään Mediataitoviikkoa

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2015 klo 10:46
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunginkirjastossa vietetään 9.-13. helmikuuta Mediataitoviikkoa. Viikon aikana pääkirjastossa ja lähikirjastoissa on tarjolla medialukutaitoon ja median käyttöön liittyvää ohjausta ja satutunteja sekä työpaja ja peli-ilta lapsille. Pääkirjastossa voi muun muassa tutustua tabletin käyttöön ja e-lehtien lukuun sekä kuulla tietoiskun sosiaalisesta mediasta. Renkomäen kirjastossa vietetään maanantaina 9. helmikuuta kello 17.30 alkaen mediailtaa, jossa keskustellaan kirjaston tarjoamista laitteista ja ohjelmista sekä pelisäännöistä niiden käytössä.

Tapahtumat ovat avoimia kaikille.

Mediataitoviikko on kansallinen mediakasvatuksen teemaviikko. Lahden kaupunginkirjastossa keskitytään paitsi lasten ja nuorten median käyttöön liittyvien taitojen vahvistamiseen, myös aikuis- ja senioriväestön opastukseen laitteiden ja ohjelmien käytössä. Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävää Mediataitoviikkoa vietetään 9.-15.2.  Yli 40 organisaation järjestämään Mediataitoviikkoon osallistuu kouluja, kirjastoja, nuorisotaloja, päiväkoteja ja yhdistyksiä ympäri Suomen.

 

Merja Taavila

pedagoginen  informaatikko

Lahden kaupunginkirjasto

044 416 3233

merja.taavila@lahti.fi

 

Lisätietoja Lastu-kirjastojen verkkosivulta

 

http://lastukirjastot.fi/Ajankohtaista

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs