Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden kaupungin teknisen ja ympäristötoimialan 21. asukaskysely on käynnistynyt

Lahden kaupunki

Lahden kaupungin teknisen ja ympäristötoimialan 21. asukaskysely on käynnistynyt

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2014 klo 10:27
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tällä viikolla kyselylomakkeen saa lähes 1 600 lahtelaista, jotka on valittu satunnaisotannalla. Mukana on noin 2 % kunkin kahdeksan suuralueen 18–70 -vuotiaasta väestöstä. Lahden kaupunki on vuodesta 1993 lähtien hankkinut asu­kaskyselyjen avul­la tietoa teknisten ja ympäristöpalvelujen tasosta.                          

Kyselyssä tiedustellaan asukkaiden tyytyväisyyttä teknisiin palveluihin, ja miten niitä voitaisiin vastaajien mielestä kehittää.  Teknisillä palveluilla tarkoitetaan esim. katuihin, jalankulku- ja pyöräteihin, liikenneturvallisuuteen, puistoihin, ympäristönsuojeluun, asuinympäristön viihtyvyyteen ja asiakaspalveluun liittyviä asioita. Saatuja vastauksia käytetään hyväksi mm. ensi vuoden määrärahojen käytöstä päätettäessä.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan palkintoja. Kolme onnekkainta vastaajaa voi valita joko yhden kuukauden voimassa olevan yleispysäköintitunnuksen, paikallisliikenteen 30 päivän näyttökortin tai 50 euron lahjakortin joko Sibeliustaloon tai Lahden kaupunginteatteriin.

Alustavat tutkimustulokset ovat käytettävissä marraskuun lopussa. Raportti on valmis vuoden loppuun mennessä. Tutkimuksen käytännön toteutuksesta vastaa Lahden ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijat. 

Lahden kaupungin verkkosivuilta löytyy teknisten ja ympäristöpalvelujen vuoden 2013 arviointiraportti.

Lisätietoja antaa:
tutkija Irja Henriksson
irja.henriksson@lahti.fi  
puh. 050 398 5148
Lahden kaupunki

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs