Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden kaupungin kesätyöseteleitä vielä saatavilla

Lahden kaupunki

Lahden kaupungin kesätyöseteleitä vielä saatavilla

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2014 klo 14:53
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kesätyöseteli auttaa saamaan kesätyöpaikan vapailta markkinoilta. Seteli on tarkoitettu edistämään lahtelaisten vuosina 1997-1999 syntyneiden nuorten kesätyöllistymistä.

Kesätyösetelin arvo on 250 euroa ja niitä jaetaan vuonna 2014 yhteensä 250 kappaletta.

Ensimmäisessä jaossa seteleitä meni 154 kappaletta, joten seteleitä jaetaan vielä Nuortentila Triplasta (Kauppakeskus Trio, pohjakerros) keskiviikkona 14.5.2014 klo 16.00-19.00. Seteli jaetaan 96:lle ensimmäiselle.

Seteleitä saa 1 kpl/henkilö. Seteli tulee noutaa henkilökohtaisesti ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä. Jokainen kesätyösetelin saaja etsii työpaikan itse.

Työpaikka voi olla yritys, yhdistys tai säätiö. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. Työn on kestettävä vähintään kaksi viikkoa, siitä on tehtävä kirjallinen työsopimus ja maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukainen palkka. Kaupunki maksaa kesätyöllistämisestä työnantajalle 250 euroa kesätyöseteliä vastaan. Kaupungin tuki voi kattaa enintään 50 % palkkauskustannuksista.

 

Lisätietoja:

Sami Kuikka
työllisyysasioiden päällikkö
p. 050 398 5411

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs