Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden kaupungin johto tapaa ympäristöalan asiantuntijoita Pietarissa

Lahden kaupunki

Lahden kaupungin johto tapaa ympäristöalan asiantuntijoita Pietarissa

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2015 klo 15:21
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin johto tekee loppuviikosta yhteistyömatkan Pietariin. Kaupunki neuvottelee Pietarin ympäristökomitean kanssa yhteistyöstä ja tapaa ulkosuhteiden komitean asiantuntijoita.

Lahti on aktiivinen toimija Pietarin Helsinki-keskuksessa. Helsinki-keskus ylläpitää kaupunkisuhteita ja keskittyy laaja-alaisen yhteistyön kehittämiseen Pietarin kaupungin kanssa. Neuvottelujen edistämiseksi Helsinki-keskus järjestää loppuviikon tapaamiset sekä mediatilaisuuden Lahden kaupungin ajankohtaisista asioista.

Sinfonia Lahti konsertoi Pietarissa

Kaupungin päättäjät ja virkamiehet, yhteensä 12 henkilöä, osallistuvat myös kaupunginorkesterin konserttiin Pietarin Filharmonian salissa.

Sinfonia Lahden konsertti on osa orkesterin Sibelius 150-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa ja maailmankiertuetta. Pietarin konsertin johtaa Okko Kamu ja konsertissa kuullaan mm. Sibeliuksen kolmas sinfonia. Sinfonia Lahti on vieraillut Pietarissa säännöllisesti 1990-luvun puolivälistä lähtien.

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Heini Moisio, 050 383 6504

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs