Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Lahden kauppatori avautuu yleiselle kululle

Lahden kaupunki

Lahden kauppatori avautuu yleiselle kululle

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2015 klo 16:46
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kauppatori avautuu yleiselle kululle.
Torin ympärillä työmaita kesäkaudella 2015

Kauppatori avautuu yleiselle jalankululle nyt keskiviikkoillan 15.4 ja torstai-aamun 16.4 välisenä aikana.  Torilla tehdään vielä viimeistelytöitä esim. valokaivon ja liikehuoneiston osalta. Valokaivo valmistuu torin avajaisiin mennessä.

Toria reunustavia alueita; Torikatua, Marolankatua, Alatoria ja Vapaudenkadun linja-autopysäkkialueita rakennetaan tulevan kesäkauden aikana ja alueet ovat tällä hetkellä keskeneräisiä. Näin ollen toria reunustaa työmaa-aita Marolankadun ja Alatorin reunalla. Vapaudenkadun reunalla on osa pysäkki- ja jalankulkualueesta sorapinnalla.

Ensimmäisenä työt alkavat Vapaudenkadulla, seuraavaksi Marolankadulla ja loppukesästä Torikadulla. Työmaiden aiheuttamista liikennejärjestelyistä tiedotetaan erikseen. 

Lisätiedot:

Rakennuttajainsinööri Antti Ojanen, 044 716 1133

Projektipäällikkö Riitta Niskanen, 050 559 4200

 

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs